Nihan32 22 ay 11 günlük ateş parçası sanki aşırı huysuz sabah akşam durmuyor aktivite yapmamıza rağmen en fazla 4 dakika oynuyor dışarıyı çok seviyor. Hava iyi oldukça 2 veya 3 saat parkta oynuyoruz sağa sola koşturmaca biz böyleyiz sizde durumlar nasıl
mduyg1 Nihan32 en arka azıları çıkarıyor fazlaca huysuz, etkinlik yapmayı, kitaplara bakmayı çok çok seviyor. İngilizce öğreniyoruz. Legolarla ve manyetik blokları ile oyun kuruyoruz, evcilik gibi oynuyoruz çok seviyor onları hatta bir kaç tane fotoğrafınıda atayım buraya ☺️
cemilefe Nihan32 iyi akşamlar benim oğlumda 22 aylık evde bor oyuncakla ilgilenmesi beş dk parka çıkıyorduk artık parktada durmuyor yola atlıyor elimi tutmuyor hep başka yerlere gitmek istiyor haliylede yoruluyorum bende fazla
birminnakannesi06 mduyg1 manyetik bloklarda mıknatıs görünür şekilde mi bemde almak istiyorum ama çocuğun biri yutmuş korktum
mduyg1 birminnakannesi06 evet görünüyor bizde iki marka mevcut biri ; magna tiles diğeri magly. Magna tiles zaten manyetik bloklarda en iyi marka, maglyde iyi bir muadil. İki markayida önerebilirim🌸