Ervaninannesii kah2025 şans işi aslında elektronik inşallah güzel günlerde kullanın yani pişman etmezdir ya valla o olmasa napardık bilmiyorum eşim pek hevesli değildi 2. Çocuk oldu diye aldı birazda geçen gün bu kadar geç aldığımız için özür dilerim diyor 🤣
gokceege kah2025 ben Altus kullanıyorum kurutma 2 yıl olacak çok güzel . Çekme vs. Yapmıyor memnunum benimki ısı pompalı
ttrck kah2025 tek önerim kazakları hırkaları ve lastikli eşyaları atmayın bozuyor ben o hatayı yaptım başta. Değerli kıyafetleri de atmayın
kah2025 Ervaninannesii ahahahahha ben de eşime çocuk olmadan önce demiştim bir iki kere bakarız demişti çocuk olunca bir iki çamaşır astı sonra kendi aldı 😅
ttrck kah2025 sweatshirtlerin kazakların altında lastik diye tabire edilen kısımı oluyor ya onları bozuyor o bele oturan kısım sallam süllem oluyor umarım anlamışsındır
-dilos- kah2025 Bende bu modeli kullanıyorum en büyük eksisi hangi programda kullanırsam kullanayım kıyafetleri küçültüyo
kah2025 -dilos- Eşim Al93yb almış yeni çıkmış o modeli de sanırım henüz kullanmadım ama bakalım inşallah öyle bir durum yaşamayız