mutlukoala Arkadaşlar 8 aylık olduk ama babıldama yok. Babababa yapınca ağzını ba gibi yapıp püfff der gibibbırakıyor nefesini. Anlamsız şekilde hecelemeler bağrışlae cağrışlae var ama tam anlamıyla babababa yok. Sizde durumlar nasıl?
talhamamy mutlukoala ağzını ba gibi yapıp püfff der gibibbırakıyor nefesini. Bunu oğlum da çok yapıyor çok tatlı🥹
iremsarp mutlukoala bizim şu an 9 ay 14 günlük bizim de geç gidiyor. Hece çıkardı ilk 9 ay 3 gündü sonra sessizleşti şimdi arada yapıyor ama hala Babıldama yok yani bababa dedede gibi beklemedeyiz
ars9824 mutlukoala her bebeğin gelişimi farklı bence benim kızım 7 ay 12 günlük dedede mamama bide alla alla tarzı birşey diyor ben söyleyince yapmıyor kendi kendine oyanrken canı isterse yapıyor arkadaşımın bebeğiyle 2 ay var aramızda onunkinde tık yok mesela bebekler çok değişken oluyor onun bebeğide çok erken oturmuştu mesela benim kızım yeni yeni kendi kendine oturuyor 10 gündür falaan
seyma51 6 mayısta 9 aylık olacak sadece bir kere babanana gibi bişey söyledi devamı yok. Her bebeğin gelişim süreci farklıdır diye evham yapmıyorum
mutlukoala seyma51 yani evet.kitap okuyorum evde ses var sürekli arka planda masal açık falan hala babıldama olmayınca anlam veremedim
senbibaksana1 mutlukoala ? Benimkidr e 8.5 aylik hece olarak degil ses olarak cikariyo bagirti gibi yani bence normal
iremsarp mutlukoala hala aynı ama 2 gündür epey ses artttı sürekli birleyler söylüyor anlaşılmıyor mismis bebe dedi gerisi net değil 😀