[silindi] sassolsobe2 meme istemiyor artik sukur ama memesizde uyumak istemiyor uyutmak saatlerimi aliyor resmen gece bircok kez uyandi uykuya dondurmek cok zordu bu gece insallah duzelir 🥲
sassolsobe2 [silindi] merhaba kestiniz mi 😅 ben de bu pazartesi başlıcam inşallah (gelmeyen bitmeyen pazartesi )
[silindi] sassolsobe2 evet bugun 8inci gunumuz 8 gundur emmiyor ama uyumuyorda hani bunlari memeden kesince kesintisiz yaticakti kim kandirdi beni dnfnfn 😁
sassolsobe2 [silindi] 😅😅😅 ama düzene girer zamanla ya önemli olan memeyi istememesi bence burda okumuştum bi ay sonra girdi düzene , iki hafta sonra falan diye . En kısa zamanda uyku problemini de çözersiniz inşallah
kullanici12hr [silindi] 😂😂 benim kızım uyuyor maşallah 😊 istisna durumlar oluyor bazen gece 2 de 3 de ağlayarak uyanıyor ama rüya ya da gök gürültüsü sebebiyle, karnı tok yatıyorsa uyanmaması lazım 😅 destekle uyuyorsa belki o yüzden uyanıyor olabilir
sassolsobe2 [silindi] merhaba sütten kestiniz tamamen sanırım memede biriken sütü Nası yaptınız acaba göğsüm aşırı şiş ve ağrıyor