ZeydsMom eşimin şirketi özle sağlık sigortası yapıyor eşime ücretsiz bana 4 bin kızım için de 4 bin. Özel hastanede doğum yaptım tüm muyeneler 150 tl kan tahlilleri de aynı şekilde %90 karşılıyor sigorta. Doğum için de 3 bin tl ödedik. Odalar ve hizmet muhteşem tek kalıyorsun odan da zaten banyo tuvaletin. Yanında 1 yada 2 refakatçi kalıyor. Bebeğin bezini ve kıyafetini de veriyorlar ama ben kendim götürdüm. Eğer refakatçin yoksa bebeğin bakımını onlar yapıyor. Benim refakatçim olduğu için genelde biz yaptık. Yemekleri harikaydı. Bütün personel çok ilgili sonrasında ücretsiz emzirme danışmanlığı veriliyor sınırsız. Öncesinde de gebelik danışmanlığı veriliyor yine ücretsiz. Diş fırçası macunu şampuanı vs hepsi hastanede mevcut. Ayrıca odanın giriş kısmıyla yataklı kısım arasında perde var mahremiyet açısından çok hoşuma gitmişti. Bebeğin ilk muayenelerini vs hepsini yapıyorlar 5 gün sonra tekrar ücretsiz hem bebek hem sen muayene ediliyorsun. Hem refakatçiye hem sana yemek veriyorlar. 2 gece 3 gün kaldım.