izzy momas ay bu 8.ay atağı ya ben de hayattan soğumuştum o zaman. Kucağımdan kaldırmıyordum öyle biraz daha uzun uyuyordu ama ben pert tabi. Geçecek 15 güne
momas izzy ah canım evet ama biri biriyor biri başlıyor valla bunun da sonu yokki bir de ay geçtikçe daha zor bilinçlendiği için😣
mervekaya1_ momas bencede 2 uykuyu düşürün artık uykularını 1.5 saat ve 1 saat yaparsanız daha verimli olur.🌸
momas mervekaya1_ kesinlikle evet zaten az uyuduğunda mesela 40 dk o kadar uykusuz kalıyor ki halbuki 1.5 saat uyusa evet 2 uyku ona yetecek😇
senaal momas valla oyalamak çok zor oluyor gerçekten Tetagil veriyorum bazen kısa süreli de olsa rahatlatıyor gibi 🥲
izzy momas benim yaşadığım en zor şey 8.ay atağıydı ya cidden şu an 15.5 aylık şimdi de diş krizindeyiz ama daha kolay valla
mervekaya1_ momas yani burda birbirimize tavsiye veriyoruz ama hepimiz biliyoruz çocuk bakmaak o kadar zorkiii benim oğlum 11 aylık ve hala daha biseyleri düzene sokabilmiş değilim
senaal momas valla eşim almış da biraz pahalı ya 600 küsür sanırım ama bitkisel diye neyse dedim artık
momas izzy evet 8 baya zormuş belki dişler de çıkıyor ya hepsi birleşiyordur ahh valla gözlerim acıyor uykusuzluktan 😭
nisanurrrrcnar Galiba 8. Ay atağı 🙄 8 ay 10 günlük uykuya direnme ağlama krizleri gündüz uykusu neredeyse bitti uykusu var ama uyumuyor yapay zeka atak dönemi diyor ama 4. Ayda bile böyle atak görmedik
momas nisanurrrrcnar ayy 4 bişey değillmiş ama mesela 6. Ayda baya zordu çok ağlıyordu uyanıp. Ama 8 daha fena gerçekten çünkü aklı ermeye başladı herşeye zapt edemiyorum
senaal mervekaya1_ benimki de 8 aylık oldu işte ben de öyleyim ya ve psikolojim bozuluyor bazen 😫 1 saate abla gelecek temizlik için evde her yer her yerde sabah da çok az uyudu toparlayamadım kahvaltı sofrası duruyor eşim de işe gitmek zorunda kaldı kaldım tek başıma
momas mervekaya1_ kesinlikle öyle rahatlatmaya çalışıyoruz geçicek falan diye ama biliyoruz ki geçmiyor her evre daha zor😥
momas senaal trendyoldan baktım 500küsür ama yani 30 tane var sanırım içinde. Acısı geçsin de önemli değil…
mervekaya1_ momas evet maalesef yani emekleme zor suan tutunup kalkmayı öğrendi nefes aldırmıyor ne diyelim artık yaşayıp gitcez beraber sağlıklı olsunlarda
senaal momas işte çok aşırı etkili diyemem 🫠 ben eczaneden alıyorum ya trendyoldan bi de sahte falan gelirse diye
metosko momas maalesef asko aman aman bir etkisi olmuyor bende aldım da karanfili az bir zeytinyağında bekletip sürmeyi dene