adasmummy adasmummy bi de çok kilo alır diye korkuyorum biraz tombik dedi doktor. 8kg doğum kilosu 3200. Boy 67 cm
dnzdnzdnz adasmummy vallq 9 Aydan devam bizde aynı ne yaptıysam çözemedim 90 veriyordum bu zamana kadar dedim 120 e çıkayım yine aynı yine aynı 150 verdim onu da yarım bıraktı. 3 saatte bir devam
Aslancoo adasmummy kızım 2,5 saatte bir 150 cc içiyor nerdeyse. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba
adasmummy Pincitho arttırsam mı diye düşünüyorum yavrum dün mamayı yer yemez uyuyakaldı😭 tombik diyince ben de şaşırdım şişiriyo mama falan dedi ben de korktum bebeği obez yaparım diye
arker adasmummy nesi tombik benim 3 bucuk aylık bebek 7.400 zayıf diyorlar çocuk ne kadar içiyorsa verin zaten yürümeye başlayınca verecek hepsini
Pincitho adasmummy ne obezi Allah aşkına ayına göre çok az içiyo diş emekleme yürüme dönemi zaten zayıflıyolar tombik olacak kadar da kilosu yok istediği kadar içsin kısıtlamayın sakın
aysegull2812 arker size kim zayıf diyorsa biraz abartmış bence bu normalin bile üzerinde yani nerdeyse bebişin kilosu 😀
Pincitho arker benim oğlumda 7 kiloydu o ayda bana obez yapacan çocuğu diyip duruyorlardı şimdi 10 aylık 10 kilo 🤦 yani herkes değişik değişik konuşur
arker aysegull2812 aynen öyle sanki çok kilolu olunca ne olacak anneyi tedirgin etmekten başka bir şeyi yok
arker Pincitho aynen bana zayıf diyip psikolojimi bozuyorlar çocuk zayıf da değil yani yok yanağı yok bilmem ne