Kelebek_16 Ays_ays kalın kafalılar anlamıyolar ki, bir kere dilimle demedim ki büyük annesi, eşime diyorum nerden anlıcaklar sende abartma dedi, odun o da kalas😡
Kelebek_16 Bircicekbirbocekannesi az önce yengesiyle görüntülü konuştuk, yine söyledim, o zaman dedim dayısıda olsun baba, teyzesi olsun anne, ilk dedi olmaz ki öyle, öyle diyecekler bundan sonra dedim, desinler tamam diyo🤦♀️
Bircicekbirbocekannesi Kelebek_16 oyle der ama icraata dökünce emin ol oyle olmaz. Gecenlerde biri kaynanam annem diye seviyor dedi. Bende uzulme canim benimki de oyle seviyor kizim bi sure anne dedi ama sonra babaanne oldugunu öğrendi seni unutmaz dedim. Cok gecmedi 1 hafta kadar sonra kayınvalidem yanımıza geldi yine annem diye konusuyordu. Sonra kızım kardesini de kıskandığı icin bi iki gun sende annemsin babaannemde annem dedi. Ben cok ustelemedim kayinvalidemi severim iyidir. Evet annem falan dedim gectim. Kızım bi anda sen benim annem degilsin babaannem benim annem dedi. Ve ciddi ciddi ona anne diye sesleniyordu. Banada hicbir hitap kullanmiyordu. Yaşadığım o acıyı Allah kimseye yasatmasin. Once küstüm ağlarım bak dedim olmadi bi sure küstüm konuşmadım daha da kötüleşti kızdım azarladım iki dakka sustu yine devam etti 3 gün hic uyumadım esim ne var bunda cocuk o takma kafana dedi. Bende sana babam degilsin dese dedem benim babam dese ne yaparsın dedim. Nolacak gibisinden konustu. Ertesi gun kızım esime bi olaydan kızdı artık benim babam değilsin senin baban benim babam babaannemde benim annem dedi. Git babana boyle de desem dedirtemezdim kızıma Allahın işi iste. Esim bianda çıldırdı saçma sapan konuşma ne demek bu. tabiki ben senin babanım sen benimle böyle konuşamazsın falan filan. Dedim ne oldu. O daha cocuk takma kafana dedim. Tabi hemen anladı kendi lafını soktugumu. Bence bian once onune gecin. 1 ay oldu ben daha tam olarak cozemedim bu sorunu. Cocuk gelişim uzmanı ile görüştüm cocuk psikiyatriye yonlendirmesi icin ama kızımın tavırlarında sorun olmadığını kayinvalidemin annem diye sevmesinden kaynaklı kargasa yaşadığını ve bunun beni üzdüğünü gördüğü için kardesinden dolayı canımı yakmak için kullandığını söyledi. Kayinvalidemin ben annen degilim babaannenim demesini benimde annen benim o babaannen demesini söyledi. Oylelikle biraz yol katettik ama her beni üzmek istediginde devam ediyor.
kereminannesiaslii Kelebek_16 ee uc dört tane dedesi olucak o zaman çocuğun.yanlis birşey bu.esinize de söyleyin cocugunuza doğrusuna soyletin
Kelebek_16 kereminannesiaslii elimden gelenin fazlasını yapacağım bu konuda, öncelik şu aile içi sorunu çözmem
Ironsides Kelebek_16 sormayin kuzenimde yengesine öbüranne,amcasi na öbürbaba diyo cok degisik oyle alistirdilar oyle gitti onlara normal geliyo Siz bu durumu bence değiştirin soyleyin yani cok sacma
Tugceeeee12345 Kelebek_16 çok saçma bir şey yengeye amcaya dayıya ne alaka büyük baba büyük anne ananeye babaneye bile bence denemesi saçmayken birde onlar mi çıkmış bence dedirtmeyin
Ironsides Kelebek_16 hahahaha evet oburude cikmis 😂😂hatta bayaadir var bunu soyleyen en buyuk kuzenim 28 yasinda yani hala oburannemgile gidiyoruz falan diyo garibime gidiyo😂
Kelebek_16 Ironsides sende hangi annen, nasıl yani, şaşırarak tepki ver belki anlar, heee o mu şu kişi mi de, ne bilim yıl oldu bilmem kaç, uff uff
Ays_ays Kelebek_16 o zman sende çok rahatsız oluyorsan neden öyle diyonuz de ben sevmem öyle lakabları yenge yengedir amca amcadr de benm çocuğum size amca yenge der de eğer ciddiyetle diyomiyosan muhabbet arasında söyleyiver
Sasah1441 Kelebek_16 ayyy nereli eşiniz. Bizde de var o biz amcamızın eşine büyük anne deriz ve çok da güzel bişi bence 🤗❤️ ben istiyorum bebeğimin bu geleneği sürdürmesini tabi yenge leri de isterse ☺️
Kelebek_16 Sasah1441 bu çocuk yengeyi amcayı dayıyı teyzeyi, halayı enişteyi nereden öğrenecek peki🤔 art niyetli değiller ama doğru değil bu durum, hitapla değil sevgisi ile göstersin büyük anneliğini, babalığını, bana yanlış geliyor, bursalı eşim, seni yargılayamam ama doğru bulmuyorum
mikelenjelo35 Kelebek_16 ilk defa duydum ne alaka .bazen dusunuyorum bu insanlar sabah kalkıp ne sacmalasam diye konumu arıyorlar .ozaman herkes büyükanne büyükbaba.
Sasah1441 Kelebek_16 tabiki herkesin kendi düşüncesi... Ben bolu luyum bizde de var ve gayet yenge yi amcayı dayıyı teyzeyi biliyoruz biz herhangi bi sıkıntı yok çok şükür..sevgileriyle ilgili de problemimiz yok.. Eşim yozgatlı onlarda büyük anne VS yok ama herkese hala diyorlar sürekli düzeltiyorum hayır o senin teyzen diye yani bu tamamen anne yetiştirmesiyle ilgili bi durum...
Kelebek_16 Ays_ays hafta sonları arada bir denk geliyoruz, sürekli aklımda, kalp kırmayım diyorum, ama ben üzülüyorum, ve bebeğim 10 aylık oldu, artık çevreyi tanımaya başladı, şuan söylemem gerektiğini düşünüyorum, umarım kırmadan söyleyebilirm
Kelebek_16 Birannebirogul bu çocuk yengeyi amcayı dayıyı teyzeyi, halayı enişteyi nereden öğrenecek peki🤔 art niyetli değiller ama doğru değil bu durum, hitapla değil sevgisi ile göstersin büyük anneliğini, babalığını, bana yanlış geliyor,seni yargılayamam ama doğru bulmuyorum (yorumda yazmıştım sanada kopyaladım)
Kelebek_16 mikelenjelo35 geçen görüntülü görüşüyoruz kayınvalidem eltim var karşıda, eltim dedi amcana götüreyim görsün, kayınvalidem diyo büyük baba, eltimde dedi büyük babanda görsün, onun uydurması yani