Kitsu 29 da anne oldum. Bazen diyorum ki biraz genç anne mi olsaydim ama kızım hemen bir sinir krizi geçirip sabrımı zorluyor.. aa tam zamanında diyorum. Biraz daha genç olsam bu kadar sabırlı ve soğuk kanlı kalamazdım. Mizaç meselesi tabiki bu arada..
ElisaninAnnesi_ Aminehumamoms 15 yaşıma yeni girmiştim evlendim şuan 5 çocuğum var birde 6 haftalık düşüğüm oldu 2 yıl önce şuanda 26 yaşındayım
Oblomov_ ElisaninAnnesi_ yanı o kadar normal gıbı anlatıhorsunuz kı. Saskımlıktan saskınlıga gırıuorum. Sızın ıcın anormal degıl mı ?
ikimelekannesi_ ElisaninAnnesi_ sağlığın ve biraz daha çocuklarına zaman ayırabilmek için spiral takmanı tavsiye ederim hiç ara vermeden sürekli çocuk bakmışsın sana da yazık bende erken evlendim 19 yaşında ama 3. Yeni gebeyim bende 26 yaşındayım ki iki çocuk yeter derken 3. Süpriz oldu sizde dikkat edin biraz gençliğinizi yaşayın artık
Aminehumamoms ElisaninAnnesi_ şuan çok şaşırdım 5tane çocugunuzun olmasınada biz 1 taneyi zor bakıyoruz onun yemesi içmesi giymesi siz nasıl 5 taneye yetişiyorsunuz
daenerystargaryen ElisaninAnnesi_ Çok erken değil mi çoluk çocuk için? Yargılamak haddime değil ama ben o yaşta okul ekip arkadaşlarımla nasıl takılırım derdindeydim. Yani eşimle 17 yaşımda tanıştım. Aşık olmama rağmen 21 yaşında evlendim. Büyümeyi bekledim. Nasıl bir cesaret sizi o yaşta evliliğe ikna etti anlayamıyorum. Ben şu an 23 yaşındayım ve 1 oğlum var. Siz benden 3 yaş büyüksünüz ve 5 çocuğunuz var. İnanılmaz gerçekten.
periaydn 3kedili2bebekli bende 24 de evlendim 27 de anne oldum bence geç değil ama yorum yapmıycam linçlenirim sonra 😂
3kedili2bebekli periaydn bence de geç değil yani 25 de evlendim bende eğer çikolata kistim olmasa 30 u düşünüyordum 😂
marsugoi ElisaninAnnesi_ 15 yasinda kendi istegim diye bisey olamaz. cevrendeki buna goz yuman yetiskinlere akil ihsan diliyorum gercekten gecmis olsun yani igrenc bir durum.
skarabey zilan04 burda yazılanların ortalamasına göre ben çok yaşlı kaldım😂 33 yaşında anne oldum kızım 5.5 aylık 😍🥹