Aselinannesiii1903 Arkadaşlar bebeğim 4 kilo üstü doğdu beni emiyo artı olarak günde 2 veya 3 kez mama veriyorum çünkü doymuyor benim göğüslerim süt dolu olunca emiyo ama süt tam dolmayınca emmek istemiyor aynı durumu yaşayan var mı
zilan04 Aselinannesiii1903 göğüsüm terbiye olduğu için dolumu değilmi bilmiyorum 🥺 ve bu arada kaç ay kaç günlük bebişiniz
zilan04 Aselinannesiii1903 daha yeni maşallah Allah bağışlasın cnm mis kokusu buraya kadar geldi normal ben bazen zorla meme veriyordum tutmazdı tutturana kadar canım çıkardı
zilan04 Aselinannesiii1903 yumuşuyor sanarsın süt yok gibi hani başlarda sert taş gibi olur ya dolunca işte o kalmıyor benimki şuan oyle yumuş yumuş 🤣
senbibaksana1 zilan04 suan tam olarak boyleyim ucunu hafif sikinca sut akiyo ama pompa ile sagiyorum gelmiyo sut inince cok hafif sertlik oluyo
eeninannesi Sutunuz vardir bol bol emzirin memenin yumusamasi sutun olmadigi anlamina gelmez doktor kontrolunde yeterli kilo almamis olarak cikarsa o zaman doktor karari ile mama kullanirsiniz
Aselinannesiii1903 eeninannesi 3 saatte bir emiyo öncesinde istesemde emmiyor 3 saate tam acikmis oluyor