03052024 Cansk analdım. Bende emziriyorum ama çok az emiyor ve beynimde hep şu dönüyor “acaba anne sütünü getirince almazsa ilerde boyunu etkiler mi” diye. 14 aylık şuan ve yemekte pek yemiyor zar zor bişeyler yediriyorum.
Cansk 03052024 anne sütünü ben ilk 6 ay önemsedim acıkcası sonra ek gıdaya daha cok önem verdim ztn uzun yıllar emzirmekte istemiyordum 1 yasında bıraktı kendisi sükür :) Suan 25 aylık.
03052024 Cansk kiloya sebep olan direk paketli gıda oluyor genelde maalesef. Ama boyu da uzun maşallah 🥰
Cansk 03052024 paketli gıda hic vermedim 2 yasında 1.2 aydır tanıstık onuda marketci amcalar sagolsun hediye ederek tanıştırdılar
Aaayyssee kubraerol sağlıklı olduktan sonra hiç önemli değil canım zayıf olmamaları diğerlerinin düşündüğü gibi dert değil geriden gelme değil yeterki iyi olsunlar 💞
kubraerol Aaayyssee maşallah sağlıkları iyi oluyor yani benim kızım öle kolay kolay hasta olmaz aman kiloda alır zamanla inşallah çokta geriden gelmiyor bence
03052024 Cansk bende memlekete geldim ve çocuğum daha yeni 14 aylık olacak kardeşim babam hepsi hazır kektir baklavadır onu bunu benden gizli veriyor valla kızıyorum ama yine yapıyorlar. Normalde asla hazır hiçbirşey vermiyorum ama burda engel olamıyorum
03052024 Cansk maşallah büyümüş zaten. 1 yaşından sonra besin değerini kaybediyor anne sütü diyorlar ama ben 20 aylığa kadar en azından emzirmek istiyorum