egeniinnannesi Yarın 40 mevlidimiz var, çok korkuyorum çünkü baya kalabalık olacak, bana kalsa hiç yapmazdım ama 😔 pek ortalığa çıkarmayacağım odaya geçip oturmayı düşünüyorum ama yinede evin içinde 70-80 kişi olacak, nasıl koruyacağım bebeğimi çok tedirginim 😒
momas egeniinnannesi valla insanlar çok kötü yani öpme desen sen kötüsün e sen diyene kadar öpüyor elliyor yani çok zor maalesef. Geçen gün bakkala gittik annemin arkadaşı var dedik görsün oğlumu sigara içti külleri masaya döküldü sıyırdı attı külleri sonra geldi oğlumu yanaklarından tuttu öptü yani şoklara girdim başkası olsa döverdi kadını bir de ben öpe öpe seviyorum dedi. Ağlıyacaktım eve gelip yıkadım çocuğu. Sizde kucaktan gösterin gidin içeri
Feyzosumunannesi egeniinnannesi 70 80 kisi nasıl bir eve sığacaksınız🙄 ay o kalabalıkta en az 30 kişi bebeğe bakmak isteyecek,korumaz biraz zor olabilir.
perla_ egeniinnannesi ben şahsen yapmicam eve her gelen bebeği görecek öpecek öpmesede nefesi bebeğe değer
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala egeniinnannesi bana kalsa hiç yapmazdım ama Kime kaldı da yapacaksın ya? Sen yapmak istemedikten sonra kime ne ki?
egeniinnannesi momas 😟😱 ay inanamıyorum okurken sinirlendim. Valla kötü olursamda olayım söylerim öpmeyn dokunmayın diye. Kucağa hiç vermeyi düşünmüyorum kim küserse de küssün
momas egeniinnannesi öyle yani çok büyük ayıp etti sigara bir de ya pis kadın bir daha da gitmem zaten yanına midem bulandı
egeniinnannesi Feyzosumunannesi sormayın😣 kayınvalidemin evinde olacak ev çok büyük 2 katlı. Uzaktan göstereceğim mecbur zaten odam var o odaya pek fazla insan almam artık 😒
egeniinnannesi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala adet böyleymiş kendi annemde istiyor hayır dedim mi lohusa gibi trip yapıyorlar
cLearQueen egeniinnannesi ben yapmadım yapmam. Siz mecbur icerde misafirlerle olcaksaniz guvendiginiz birini kardes kuzen vs bebisin yanina koyun bi odada dursunlar
linosko1 egeniinnannesi 40 mevlidi yapiyosunuz yani bebek mevlidi tabiki bebegi görmek isteyecekler odaya gecip otururum demeniz cok sacma geldi cunku oturamayacaksiniz bunun bilincinde olun👀 70-80 kişinin hepsi bebeği görmek isteyecek size de hayirli olsun allah anali babali büyütsün diyip hediyesini vermek isticek. 40 mevlidi nasil oluyor bebek ortada geziniyor annenin kucaginda herkes de görüp seviyor amaci bu. Yani ya hiç yapmayacaksiniz ya da bu tür seyler mecbur olacak :)
egeniinnannesi linosko1 ya bizimkiler bu kadar geri kafalı değil kv kendisi diyor geç odada otur çıkma diye🤨 bu şekilde kabul ettirdiler zaten ben açık ve net söylüyorum öpmek kucağa almak yasak diye kim alınırsa alınsın
canmanayvesuyu egeniinnannesi bebeğim 8 aylık geçen haftasonu yaptık biz valla kışın korkumdan yapmadım. Bu zamana kadar da herkese öptürmüyorum şöyle böyle dediğim için herkes mesafeliydi çok şükür beklediğim gibi kötü geçmedi öptürmüyorum elletmiyprum diye söyleyin
canmanayvesuyu egeniinnannesi bebeğim 8 aylık geçen haftasonu yaptık biz valla kışın korkumdan yapmadım. Bu zamana kadar da herkese öptürmüyorum şöyle böyle dediğim için herkes mesafeliydi çok şükür beklediğim gibi kötü geçmedi öptürmüyorum elletmiyprum diye söyleyin
egeniinnannesi canmanayvesuyu evet o şekilde söyledim hep bu zamana kadar ama illa öpmek gerekmiyor aynı havayı solumak bile riskli😒😒
baby441 egeniinnannesi yanlıs anlamayın tercih sizin ama bu kadar kalabalıkta mevld yapacak kadar ne zorunluluk yasadınız ? Bebeği korumanız cok zor asırı kalabalık ses dar ve kapalı alan Bebek alandan hava soluduğu için hastalıkları bu yollada kapabilir Allah korusun Ben yapmadım dinen zorunluluğu olmadıgından Valla insanları yedir içir bi de laflarını cekmekten basla bişi değil
egeniinnannesi baby441 çok isteyerek yapmıyorum inanın ki. Tek seferde bitsin gitsin istedim çünkü bu sefer herkes daha 1 haftalıkken arayıp görmeye gelicez diyorlardı hepsine şuan olmaz mevlidde görürsünüz dedim.