mom97X ZeydsMom mücver, pilav ve patates kızartmasını deneyeceğim, kızartma değil de fırına atarım daha sağlıklı diye İnşallah sever. Sevmezse yine çöpe gitmesin diye halı desenlerine bakarak ben yiyecem 🥲
ZeydsMom mom97X tatlandir. Kekikle naneyle yesilliklerle falan. Artik tatsiz yemekleri istemeye bilir. Bide kendi agzina da koy baksin sen yiyprsun heveslene bilir. Benim oglum mesela ben ne yiyorsam babasi ne yerse o dikkatini ceker. Onun yemesi gereken bisey varsa once kendi onume koyar yerim o da heves eder. Birlikte yiyin bebisle yemegi. O yesin ben sonra yerim yapma onunla birlikde sende ye.
arasbek myavocado teşekkür ederim 7.5 aylığız bizde omlet pankek yiyoruz bazen irmikli cevizli pekmezli yumurta sarısı karışım.. çorbaları seviyor şükür tarhana yoğurt çorbası brokoli çorbası balkabağı çorbası falan yapıyoruz kemik sulu ve kıymalı akşamları da yoğurt ya da meyve püresi daha tam yemeklere geçmedim geçmeyi düşünüyorum inşallah 🙈🙏
myavocado arasbek aşağı yukarı aynı ya ben de böyle veriyorum, pekmez hiç vermedim daha sormadım da doktorumuza ne zaman verilir diye ama tahin pekmez başlamak istiyorum ben de sabahları.
semkav mom97X eskiden bebeklerin dışı daha erken çıkardı şimdi ne olduysa bu süre biraz ileriye gitmiş bugün bişey gördüm ne kadar olur bilmem ama böyle şeyler bana sempatik geliyor çocuğun giydiği bir atleti hafifçe yirtinca dışı patliyormus
yoncaburak mom97X dişle yemek olayının pek alakası yok aslında 13 aylıkken çıktı kızımın dişleri ve herseyı yiyordu sulu yemekleri pilav vs sadece sert şeyleri vermiyordum kuruyemıs gibi damakları ile eziyorlar bebekler sizde şöyle ayırt edebılırsınız yaptığınız şeyi iki parmağınızla edebiliyorsanız eger bebegınızde yiyebilir
sibelkilic mom97X kabak havuc patates hasla buharda ez zeytınyaglı yedır hatta ıcıne cok az kıyma kavur ve bulgur at sarımsak rendele domatese alerjısı yoksa domates sosuyla lezız oluyor yogurtla ben ogluma yedırıyordum ezıp
didoece Deletedmom123 mom97X ben hiç mama gibi vermedim direkt çatalla ezerek başladım şuan 7 aylık haşlanmış yada yumuşak gıdaları eline veriyorum ezmeden o kendisi koparıp ezip yiyor az da olsa. Fazlasını öğürüp çıkarır zaten. Pütürlüden de öte parça parça veriyorum. Ama öncesinde çiğnemeyi öğretmek gerek. Ben her yemekte yanımda tutuyorum ve ağzımda nasıl çiğnediğimi gösteriyorum o da deniyor işte😂