Minikbezelyeveannesi cloudsea oradaki kadına baktığı için istediği için arzuladığı için aldatmaymış hatta şey diyenlerde var 🥹 yarın da başka bir kadınla berbar olmayı arzular vs kafayı yiyeceğim
aysebb Minikbezelyeveannesi İletişim yoksa aldatma yoktur bunuda duydunuz mu hiç ? Videodan aldatma mı olur Allah aşkına
cloudsea Minikbezelyeveannesi Yahu ne ilgisi var ya?İkisi tamamen farklı şeyler,yapacak adam her şekilde yapar ruhunuz duymaz
Minikbezelyeveannesi aysebb evet duydum ama dediğim gibi söylenen şeylere çok çabuk kanıyorum ve sonucunda kendimi üzüyorum
Taze1_annee Minikbezelyeveannesi ben de eşimin telefonunda gördüm izlemedim dedi hata benimle konuşmadı üstüne üstlük bana küstü suçlu konumuna düştü iyi seninki inkar etmemiş bak
gunes716_ Minikbezelyeveannesi bu tarz mesajları okuya okuya gece rüyamda eşimin beni aldattığını görüyordum uykumda biran önce sabah olsn eşimin beni aldattığını söylüycem diye üzülüyordum sonra bı uyandım meğersem rüyaymış
ceren_9723 Minikbezelyeveannesi ya millet niye bu kadar abartıyor izlesin ne var aldatma değil bişey değil o an izlemek istemiştir
Karanirem ceren_9723 bak ben genelleme yapıp bütün erkekler izliyo dediğim icin linclendim geçen gün ki postta dikkat et sana gelcekler simdi ahahababababsbsb
Minikbezelyeveannesi ceren_9723 ya peki başka bir kadının orasını burasını görmesi hoş mu gerçekten anlam veremiyorum
ummacelya ceren_9723 eşinin başka kadinin vajinasina bakip orgazım olması senin icin normal biseyse sende ac erkeklerin penisine bak zevke getir kendini buda normaldir sizin icin 😂
ceren_9723 Karanirem 🤣hazırım gelsinler bırakın şu adamları ya yeri geldi mi kadınlar bile izliyor buna aldatma demek komiktir
ceren_9723 Minikbezelyeveannesi ya adam o an kadının orasına burasına mi odakli olaya odaklı kadında ta bilmemnerede yabanci biri valla hiç kasma bacım dua et başkalarıyla aldatmasın aldatmak için iletişim lazim
cloudsea NariNariKiminYari Alakasi yok,ben 10 yıldır beraberim, telefonu da PC.de hep açıktır şifre fln yok hiç görmedim izlediğini,hiç de suphelenmedim ha izlerse de dert etmem,dert edecek şey mi kalmadı ya?
NariNariKiminYari cloudsea sen kocanın bir kadını seks yaparken izlemesini problem etmiyorsan bu senin problemin. Benim için aldatmadır ikinciyi beklemeden boşarım herkesin sınırları kendine
mahirsmom Herkes izler izlemez diyemem ama ciddi ciddi eşlerinin çırılçıplak kadınlara bakmasını normal karşılayan insanları hiç anlamıyorum ve anlamayacağım. Evde karısı varken böyle şeylere ihtiyaç duyan erkekleri de anlamayacağım.