momas papatyam34 valla aynen artık utanıyorum yani her gören ahh aldır diyor sağol ben akıl etmedim sanki
metemom_ momas canım annem bir ilaç almıştı ismini bilmiyorum sorarım istersen de o da kurutup düşürüyordu çıktıkça hemen sürüyordu
zeynptgb momas 2tane mıydı neydi ama korkutucu bir şey yok yani uyuşuyor zaten ayrca büyüktü yani her bene dikiş atılmıyor.gogsumun oradaki dikiş atıldı.burnumun kenarna atılmadı misal
akkoyun28 zeynptgb burun kenarına yapılan iğne acısı nasıl çok hissediliyor mu benimde yüz bölgemde çıktı iğneden dolayı korkuyorum
akkoyun28 mutlukoala benimde yüzümde çıktı. Uyuşturmak için kullanılan iğne acıtıyor mu bide kaç dikişiniz vardı
akkoyun28 _muzikutusuu alın bölgemde çıktı. Uyuşturmak için yapılacak iğneden çok korkuyorum. Çok acır mı acaba yüz bölgesinde olduğu için bu kadar korkuyorum
_muzikutusuu akkoyun28 iğne ilk vurulduğunda acıyor ama sinek ısırığı gibi öyle aman aman bi acısı yok sonra geçiyor zaten
koruk ferdagok doktor bana olmadıgını söyledi yaptırdım ben bir sıkıntı yaşamadım zaten 5 dakikalık iş
metemom_ momas papatyam34 Kızlar aldığı Instagram sayfasını attı link paylaşmak yasak nasıl göndereyim
metemom_ momas papatyam34 bu sayfadan almış kızlar ama kullanırken çok dikkat etmek gerekiyormuş fazla fazla sürülürse iz bırakabiliyormus