emotion1234 Kızlar kızım 13 aylık bacağı kaval kemiği kırılmış daha önce yaşayan oldu mu bu kadar küçük aylarda süreç nasılsı alçıdan sonra yürüme hareket etmede sıkıntı oldu mu alçı ne kadar süre kaldı yardımınıza ihtiyacım var
emotion1234 emotion1234 kızım görmeden ağlıyorum sürekli benimle birlikteyken oldu diye içim içimi yiyor
emotion1234 hatice_42 teşekkür ederim kaydırakta birlikte kayarken sanırım ayağı geride kaldı 😭😭 düşündükçe karnıma ağrılar giriyor
UykuPerisi_ emotion1234 ya kıyamam ben ona :( bol bol kemik suyuna çorba falan yap iyi doktorlar seç araştır ortopedi doktoru iyi olsun. Çocuklar daha çabuk toparlar merak etme sen iyi ol ki o da olsun seni anlıyorum suçluluk hissi gibi bişey olmuş ama kaza nerden bilecektin öyle olacağını.
0100117 emotion1234 Ay inanmıyorum Benim kiziminda kaydırakta.kirildi halası kaydırmak istemiş ayağı ters dönmüş bilekten üstü kırılmıştı hala kaydırağa binmez güvenmez bu arada
mamacitaa_ emotion1234 yani siz o an anladınız mı kırıldığını rahatsız mı oldu çok ? peki suan alçıya filan alındı mı doktor ne diyor ? insallah en kısa sürede iyileşir kıyamam yaa çok zor insanın içi aciyo en ufak bir şeyde ağladıklarında bile ama böylesine de şükür Rabbim büyük dertler vermesin. Bu geçer ♥️