alyadmr077 Kupeklergiremez Ben tek bı defa ayva yedim bende eşimde çukur gamzeliyiz dedik yüzde yüz bebeğimiz gamzeli olur iki tarafta da olunca maleseff bebeğimizde hiç yokkk ayva yemedigime yoruyorum😂😂
esar3142561 Kupeklergiremez valla eşimde yok bende yok 3 cocugum da da yok 4.ye hamile kaldım bildiğin kilo kilo ayva yedım cok canım istıyordu bebegım dogdukı sol yanagında cukur seklinde gamzesi var cok tatlı bilmiyorum ayvadanmı ama ben ayvaya bağlıyorum 😀
ellerimt0mbikt0mbik Kupeklergiremez Abimin eşi .Yeğenim gamzeli .Olacağı mı vardı ,ayva etkisi var mı bilemem tabii 😅
dmk34 Kupeklergiremez ben sürekli ayva yedim. Yanağında ve çenesinde gamze var. Teyzesinin yanağında benim de çenemde gamze var. Irsi de olabilir bilemedim
perla_ Kupeklergiremez ben denedim ayvanın gamze olan yerini yanaklarına yaptım yaptığım yerde gamzesi var
berna52 Kupeklergiremez benim babam gamzeli hemde ne gamze daha tebessüm etmeden yanakların da gamze belli oluyor. Ne abim nede bende gamze yok. Ayvayı da aşerdiğim için bayağı yedim fakat kızım da da gamze yok bence hurafe 😊
hndathn Kupeklergiremez oğlumda ayva yedim kızımda yemedım ıkısıde gamzelı oğlumda ayva yememın sebebi de gamze ıstegı falan degıl mıde yanmama ıyı gelırdı gamze genetiktır ayvayla olmaz
maygirl Kupeklergiremez kizimda bol bol gamze var asla ayva yemedim:)blmiyorum bnce sempatik bi batıl inanış olablir.