cLearQueen Kupeklergiremez valla ben ayva yedim ama sevdigim icin bide tam mevsimiydi. Kendim de gamzeliyim ama kızımda yok 😁
suhedaaaaa Kupeklergiremez Yani bende bu hurafeye göre ayva yedim gamzeli olsun istedim; bebeğimin gamzesi var ama bende de gamze var zaten, ben alakası olduğunu zannetmiyorum ama denemekten zarar gelmez 🤷♀️
Minigim38 Kupeklergiremez ben çok yedim ama bebeğimin gözlerinin orda var gamze😅😅eşimin yanaklarında belediye çukuru gibi var çok istemiştim ama olmadı
Poyrazbayb endoplazmikretikulumiste eşimde gamze yok bende tek yanağımda var ve bebeğimiz iki yanağıda gamzeli 🙃
deryadeniz35 Kesinlikle hurafe bence,midem bulandığı için ayva iyi geliyordu o kadar çok yedim ki hamileliğimin başından sonuna kadar ama kızım gamzeli değil
akinmom Kupeklergiremez hamileliğimde 1 - 2 kere ayva yiyip ayvayı yanağıma sürmüştüm ama eşim, benim babam kız kardeşim halası herkes gamzeli bendede çok minik var 29. Haftada ultrason fotoğrafında gamzesi görünüyordu ve gamzeli doğdu hem yanağında hem çenesinde 😄
birmelekannesi__ Kupeklergiremez insanlar çok seviyor bu gamzeyi ama ben hiç sevmiyorum ya yüzünde çukur olmasını neden isteyim ki tuhaf geliyor bana. Güzellik algısı sanırım o yüzden. Yoksa çokta istenecek bir şey değil. Çok şükür iki kızımda da yok. Dümdüz yüzleri 😊
aslhnkrts Kupeklergiremez ben hamile kaldığım zamandan beri yedim neredeyse 7 ay kızımın 3 gamzesi var 😂
Uraztos Kupeklergiremez ben çok yedim ev sahibim de çok getiriridi gamzeli olsun diye ama hiç gamzesi yok oğlumun, halbuki eşim de gamzeli bende 😅
tugcecivil Kupeklergiremez aşırı yedim denemez ama bende ayva yemiştim hamileyken babadan geçer derler ama babamızın gamzesi yok oğlumun 4 tane gamzesi var 🥰
KLORAK Kupeklergiremez benim kızımın gamzesi var ama öyle mariana çukuru gibi degil gülünce görünüyor biraz Limonlu tuzlu ayva yemiştim
Kupeklergiremez mutlukoala 😂ay hadi inşallah bende yarından itibaren başlıycam eğer olursa özellikle size haber veririm
ummacelya Kupeklergiremez son haftada hic unutmuyorum ayva yiyip dalga gecmistim gamzeli olsun diye dogurunca cocugu bana verdi doktor aglayinca 2 tane kocaman gamzesini gördm şok olmuştm shhsjdjdjd dogum haneden cikarken anneeeee gamzesi var diye bagirmistim 🤣🤣🤣 ama ayvaya baglamiyorm halasının gamzeleri var eşiminde bir yanaginda var 🤣
forumgurmesi Evet o niyetle 1 tane yedim tek yanağında gamzesi var. Hatta gözlerinin altında da 2 tane gamzesi var.😂