mduyg1 Nrkzy 22 aylık çorapsız asla yere basmaz, uykusundan uyanır uyanmaz çoraplarım diye ağlar 😂 araba plakalarını ve gördüğü her rakamı, harfi okur😂
nnoktaa Nrkzy doğdundan beri şapkadan nefret ediyor. Bebekken 1-2 kez taktık kıyameti kopardı. Çıkarınca rahatladı.
mduyg1 Nrkzy hahahaha benim bildiğim çocuklar zaten çorap hiç sevmez bir benim oğlumda gördüm çorap sevgisi😂
nnoktaa Nrkzy ben de hep boyundan bağlı şapkalar kullandım. Aksi halde çıkarıyor deli manyak bunlar yaa 😂
yagmur1172 4 aylık banyoda suyun sesi açık olarak uyuyor odaya getiriyorum daldı diye tekrar oraya götürmemi istiyor sen daha 4 aylıksın neden yani 🥹
izzy Nrkzy 15 aylık bip sesi çıkaran tüm elektronik aletlere bayılıyor ateş ölçerini görünce alır dakikalarca tuşuna basar her bip dediğinde kahkaha atar ya da gider çamaşır makinesine tuşlarına basar yine her bip sesi çıktığında kahkahalarla güler noluyor yani 😂
dikkatbebekvar Nrkzy kıyafetinin kollarını yukarı cekmeme izin vermez ve Asla üzerini örtemeyiz uyurken. Su an 28 aylık ve her huyu değişik nefes alsak batıyo o kıvamdayız