momas zeynepdemrci yani zaten daha küçük acele etmeyin korkmayın ama dönmesi lazımdı 4. Aydan beri onu bi sorun doktora
clearqueen zeynepdemrci 3 farkli doktordan takipliyiz. Benimki de dönmuyor. O bi gelisim basamagi degilmis merak etme. Canı istemiyosa dönmezmis 😁 dönme ve emeklemeyi hic takmayin. Onemli olan oturma
zeynepdemrci clearqueen ohhhh içim rahatladı resmennnnn teşekkür ederim yorumun için çok iyi geldi valla csnım çok sıkılmıştı bizimki eriniyor önüne sevdiği oyuncağı koyuyorjm uzanır gibi yapıyor Sonrs aman bana ne diyor önüne dönüyor hshshshs
ada230924 clearqueen siz de benim içimi rahatlattınız gerçekten her doktor farklı bir şey söylüyor ama biraz içim rahatladı inşallah bizimki de döner
zeynepdemrci berrakyagmur bence de keyifleri ne isterse inşsllsh bizimkilerde bi anda döner emekler hiç azim istek yok oyuncak koyuyorum uzanır gihi oluyor alamıyor sinirleniyor hshshsh
clearqueen zeynepdemrci ada230924 Rahat olun canım kadınlar bn de takmıstım da simdi rahatım 🥰 doktorlardan ikisi prof :)
ada230924 zeynepdemrci aynı ya ben de onun oyuncak koyuyorum sinirleniyor hırslanıyor ağlıyor vazgeçiyor sonra
zeynepdemrci ada230924 aynı aynı. Bizimki sinirlenince kendini sıkıyor bsgırıyor ıııııı diyor ıkınır gibi yapıyor nerden öğrendi bilmiyorum istediği olmayınca çıldırıypr yandım valla. Oyuncağa uzansın diyorum hiç çaba yok sonra başlıyor çığlık atmaya verme de göreyim 😁
nkygsz Aman kız benimki 3 aylıkken döndü şimdi 6 aylık emekliyo ayağa kalkmaya çalışıyo 🥹 Keşke birazcık üşengeç olsaydı daha şimdiden peşinde koşmaktan yoruldum bence bu günlerin kıymetini bil 😂😂😂😂
ada230924 nkygsz maşallah ne güzel tatlı yorgunluk bunlar 🙂🧿 inşallah bizim ki de öyle olsun tek de yorulmaya razıyım