herhangibiranne_ Kızlar bir deprem çantası hazırlayıp arabaya koydum ilaç su bisküvi sıcaktan bozulur mu hava şuanda pek sıcak değil ama sıcak olduğu günler arabada baya sıcak oluyor gunesin altında falan kaldığında ne yapmam lazım
iki_prens_annesi_ herhangibiranne_ bisküvi ve suya bişey olacağını sanmıyorum ama ilaç fazla sıcakta bozulabilir bence
myavocado herhangibiranne_ bisküvi ve suya bir şey olmaz, ilacın prospektüsüne de bakmak lazım saklama koşulları ne diye, bazısı buzdolabında saklanıyor v.s. ama klasik ağrı kesici v.s. gibi ilaç da olsa çok sıcakta bozulma ihtimali olabilir
herhangibiranne_ iki_prens_annesi_ ilacı günlük çantama koyayım o zaman onu da kapı kenarına falan asayim
findikkurdununannesi Şurup bozulur etken maddesi sıcaktan etkilenir Su plastikte kalacağı için koku yapar bisküvi vs bişey olmaz
herhangibiranne_ Araba sıcak günlerde güneşin altında da olsa gölgede de olsa aşırı sıcak oluyor içerisi ilaçların hiçbirini koymayayim o zaman boşuna ziyan olmasın
atabey777 herhangibiranne_ ilaç olmaz bencede. Doğrudan güneş görmeyecek şekilde su ve bisküvi olabilir. Bence hırka veya battaniye de ekleyebilirsiniz
atabey777 herhangibiranne_ yok sizin kullanmanız için evden hiç bir şey alinmadan sokaga atiyoruz kendimizi ya ondan
herhangibiranne_ atabey777 Aa evet onları koydum iki çocuklu olunca aklıma direk battaniye bez ıslak mendil kıyafet falan geldi
Mnli herhangibiranne_ yanlış anlamayın ama arabaya ulaşabilecek misiniz deprem anında yani açık garajda mı ya da boşlukta mı kapalı otoparklar da çok riskli çünkü sorunuza gelince su da kötü oluyor ben arabada her zaman su bırakıyorum çocuklar olduğu için olur olmadık yerde susuyorlar trafikte ama yazın kötü oluyor
herhangibiranne_ Mnli garajda değil kapının önünden biraz uzakta yol kenarına çekiyoruz etrafında ev falan yok evden çıkabilirsek inşallah ulaşırız ama tabi cikamazsakta ayriyetten odaya bir çanta koymayı düşünüyorum