Gulcin1827 Hohomoromu memnun oldum çok gülçin hanım çok teşekkür ederim alıcam kararlıyım spor yapıyrm bacak bölgem incelsin istiyorum baska termal işe yarıyor diyeni görsem baska termalde bakıcam aslında hem daha uygun fiyatlılar ama işte alırım ise yaramaz üzülürüm param çöp olur diye
Hohomoromu Gulcin1827 gecen haftalarda çok iyi indirim vardı 141 liraya düşmüştü galiba bitti muhtemeln indirim normal fiyatıı 200 istersenz bekleyin biraz 8 mart kadınlar gününde yine indirim olur büyük ihtimal
Gulcin1827 Hasanatlas esneme payı yoksa size iade etme sansım olmayabilir o yuzden soruyorum kusura bakmayın lütfen
Sanslianne Gulcin1827 evet stokları çok çabuk bitiyor İnstagramdan takip edin oradan stokları güncelleyeceklerini paylaşıyorlar ben öyle yakaladım.
Hasanatlas Gulcin1827 evet haklısınız xxl çok böyük olur bence. Bacaklarnız kalınmı ? Ordan geçerken sıkıntı yoksa belinize rahat olur
Eminegokhan Gulcin1827 kesinlikle ise yaryo canm leslie yapyorum performans termal tayt ve performans termal tişörtünü aldm 1 haftada 2 kilo gitti spor yaparken giyiyorum ayaklarma kadr ter akyo
Benoanne Eminegokhan bende leslie yapıyorum 1 haftadır termal alt ve üst almayı düşünüyorum. Siz emziriyomuydunuz fazla terlettigi için vücuttaki su kaybı sütün azalmasına sebep verir mi acaba kararsız kaldım kullanmakta.
Hasanatlas Gulcin1827 olamaz o zaman hiç esenemiyor degil çok az esniyor ama bacaklernız kalınsa alt kısımdan geçemez. Benim bacaklarım o çok kalın degil rahat giryor altdan
Elifygt Bn taytını kullandım valla ise yaracagından umıtsızdım acayip terletıyof özellikle bacagımı cok ıncelttı. Yanı ilk gun giyip cıkardgında bile gobegım duz oluyor duzenlı kullanırsan gobek geri cıkmıyor 😂
Elifygt Gulcin1827 kız ben spor yapmıyorum temizlik yaparken filan birde 1. 5 yasında oglum var pesıne kosturmaktan baska bısı yapsmıyofum
Eminegokhan Benoanne canm ben emziremediğim için hic bilmiyorum sen emziriyosun galiba riske girme iyce arastr ondan sonra al sütüne etki etmesin
Anita Ben korseyi aldim giyemiyorum hareketi kisitliyor baya giysem belki fark edecektir tayt alsaydim diye pisman oldum sonrasında