Gulcin1827 Kızlar spor yaparken daha fazla kilo vermeme yardımcı olsn diye almayı düşünüyorüm ama işe yarayıp yaramadıgını bilmiyorum kullanan var mı
snglkllgl Gulcin1827 ise yarar mi bilmiyorum ama iki gundur sadece iki saat kullandim asiri terletti ve inanir misiniz gobegim sanki duz oldu gibi😳🙃😁
Hohomoromu Gulcin1827 işe yarıyor canım çok iyi terletiyor düzenli kullanırsan faydasını görürsün buarada benim de adım Gülçin😊
Sanslianne Gulcin1827 performans olanı var bende spora başlamak kısmet olmadı ama yürüyüşe çıktığımda giyiyorum güzel terletiyor. Spor yapacaksanız performans olanı öneriyorlar , normal termal tayt esnemiyormuş.
Nderin Elimde pelin çiçekçiden termal tayt var l beden almak isteyen olursa satabilirim küçük bedeni almak için satıyorum
Gulcin1827 Hasanatlas yamuna mı peki kalca ölçünüz kaç eger bana uyarsa almak isterim fiyatı ne kadar düşünüyorsnz
kirpikuclari Hasanatlas merhaba sizin ölçünüz kaçtı aceba ben de siteden baltım ama bollaşınca düşüyor mu çok aşağı
Sumide Kizlar termal body satan var mi yamuna ben de tayt baska bir markadan almistim ama önce ust tarafimin zayiflamasi lazim.
Hasanatlas kirpikuclari uzun süre düşmez bence terlettigi için terde tutar onu yapışır vicuda. Benim sadece yamune korsede degil genelde yer tayt belimden düşer l bedende xl de bende sorun var sanırım yalnış alıyorum belkide pantolanda öyle oluyur düşyo hep
Gulcin1827 Hohomoromu memnun oldum çok gülçin hanım çok teşekkür ederim alıcam kararlıyım spor yapıyrm bacak bölgem incelsin istiyorum baska termal işe yarıyor diyeni görsem baska termalde bakıcam aslında hem daha uygun fiyatlılar ama işte alırım ise yaramaz üzülürüm param çöp olur diye
Hasanatlas Nasıl olsa olur onların dedigi gibi ölçüdüm aldım çünkü l alcakdım ama yok xl olur size dediler. Onunla birlikde sıkılaştırcı tayda aldım oda xl onun belinde silikon gibi bişey oldugu için tutyor bide gövüs altında tabi
Hasanatlas Askılı korsede var onuda 10 gün giydim l beden oda onuda satıcam oda kalçalarmı çıkaryor çok sıkdıgı için
Sanslianne Gulcin1827 evet stokları çok çabuk bitiyor İnstagramdan takip edin oradan stokları güncelleyeceklerini paylaşıyorlar ben öyle yakaladım.