merid161 Merhaba sevgili anneler maalesef emziren anneyim bebeğim 11 aylık ama kıl kurduna yakalandım geceleri kaşıntı dan dolayı uyuyamıyorum sancı iştahsızlık da cabası çok korkuyorum bebeğime bulaşırsa diye ne yapmam gerekiyor ilaç kullanabilir miyim daha önce bunu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz lütfen
Beyzaecrin96 merid161 çok geçmiş olsun yaşamadım bilgim yok üstte kalsın 🌹 Sadece kabak çekirdeğinin çok iyi geldiğini duymuştum
MinnakTospikAnnesi merid161 kaç defa doktora gittik ailecek ilaç kullandık ,doğal yöntemler denedim ,bir süre geçiyor malesef ki bende de hep tekrarladı keşke kesin bir çözümü olsa bende denesem ,ztn çok zayıfım bu yüzden hep kilo veriyorum alamıyorum 🥲
Hatice0910 merid161 çiğ kabak çekirdeği çok iyi geliyo günde 1 kahve fincanı tüketmeniz yeterli oluyo kavrulmuşlarda çok etki göstrmiyo
hilaluyar74_ merid161 doktor size ona göre ilaç verir ilaç tedavisi olun her gun yastık çarşaf kiyafet degistirirp yüksek ısıda yikayin gece yumurtalarini birakirlar yumurtalari bulaşıcı oluyor zaten
keronunannesi merid161 bende vardı bebeğimede bulaştı o surup ben hap kullandim ⅔ Ay bisey olmuyor sonra tekrar başa sarıyor illet bisi bende bıktım artık çok titizim herhalde çok pis olmak lazım
moryazma merid161 Siz ve eşiniz iki yaşından büyük çocuğunuz var ise kontil tablet ( çocuklar solüsyon formunu ) kullanmanız gerekir. İlk 2 tablet çüğniyorsınız bir hafta sonra tekrar kullanacaksınız. Bu süre zarfında iç çamaşırları çarşaflar yüksek ısıda yıkanması gerekir.
H12345 merid161 aç karnına zeytın yağı Kabak cekırdegı Ve süt kullanırsanız dökülüyor diye bılıyorum Annemde oluyordu hep bunu tv dekı bı doktordan duydu yaptı hangı doktor ben bılmıyorum Bunlar burunlarını bagırsgaa sokar tırmanırmıs Zeytın yağı cekırdek kaydırıp düşürürmüş gerceklık payı nedır bılmıyorum ama annem böyle kurtuldu
prensannesiiiii222_ merid161 bendede ilk kez olmuştu aç karna sarımsak çiğnedim ardından su içtim aç karna yiyebilirseniz kabak çekirdeği de yiyin 2 3 gün içinde geçti doktor ilaç yazmıştı ama emzirdigim için tedirgin oldum kullanmadım sarımsak ve kabak çekirdeği sayesinde geçti kabak çekirdeğini kabuguyla birlikte yiyin ama ellerinizi sık sık yıkayın bebeğe geçmesin diye iç camasirinizi da değiştirin hep bulaşıcı oluyor
seher178 prensannesiiiii222_ emzirenlere ilaç kesinlikle yasak dedi doktor vlla bnim yapmadığım şey kalmadı çok titzim bir ay sonra tekrarladı
prensannesiiiii222_ seher178 geçmiş olsun ben sağlık ocağında yazmıştı ama içmedim içime sinmemişti böyle atlattım ne kadar titiz olsakta oluyor ama dediğimi uygulayın geçecek inşallah
keronunannesi seher178 gece uyuyamiyordu sürekli huzursuzdu altını açtığımda degistirdigimde gördüm kıl kurdu olduğunu
seher178 merid161 bn yaşıyorum emziriyorum doğal yöntemlerle korunmaya çalışıyorum polodankasinti olunca sirkeli peçete koymuyorum bni rahatlatiyo kabak çekirdeği yağı ve çörek otu yiyorum aç karnına ama bir ay sonra tekrarladı böyle böyle idare etmeyi düşünüyorum bebeggim memesiz yapamaz çünkü emzirme bitince direk ilav kullanicqm