nnoktaa yagmuraslanboz kilo başı iki damla kullanıyoruz. Bitince alıyorum. Ne kadar sürede bittiğine hiç dikkat etmedim.
marsi beequeen ben Ocean şurup kullanıyorum daha önce bestiron kullandım ama yükselmemis değeri sonra feri-fer kullandım dişleri lekelendi malesef 😔
Mel1607 Özel demir ilaçlarının hepsini kullandım 20 aylık olana kadar ve demir değerimiz hep düşüktü asla yükselmedi. Ferrum şurup kullanmaya başladım ve 1.5 ay sonra tam 3 katına çıktı şuan 70-80 arası ferritin. Bazen para tuzağı olduğunu düşünüyorum…
ipekg54 Kızlar ben de Fermix kullanıyorum başta baya memnundum ama iki 2 gündür kakası çok sulu kına renginde ve iğrenç ağır kokuyo damladan mı acaba yaşayan var mı ?
urazmomss ipekg54 bizde fermix kullanıyoruz ek gıdaya başladığından beri kakası sulu değil ama bu ilaç kakasını yeşil gibi yapıyor ve kötü kokuyor benim gözlemlediğim kadarıyla ilaç yapıyor yani
ozlm1234 Ben de ferrum kullanıyorum prof Dr yazdı oceanı önermedi içinde demir bile yok dedi sonra kansızlıkla geri geliyorlar dedi kilosu ne kadarsa o kadar damla damlatiyorsunuz