tubanurrrr sevdaozkan evet dediğiniz gibi maddi imkanlarınız o kadar fazla olmadığı için olabilir ama Gazze’de ki savaştan değildir sasahali sofralar kurmamanizin sebebi
26merve26 AlisHarikalarDiyarinda yazdığınıza harfi harfine katılıyorum ya vallahi pes böyle düşünenlere pes !!
kibritci_kiz forumgurmesi hahahshshshshs Napalım o zaman ülkeyi 2 ye mi bölelim nasıl bir çözümün var bu konuda? Ya yorumumun ironi olduğunu anlayamadın ya da anladın ama seni rahatsız eden bir şeyler var? Depremin Gazze için olduğunu düşünmek ile Ekrem İmamoğlu için ya da annemin kayanansnın kayınçosu sebebiyle olduğunu düşünmek arasında hiçbir fark yok hepsi akıl dışı. Tam olarak hangi kısımda karanlıktayım açıklarsan sevinirim
morkelebekk54 sevdaozkan cocuklarimiza yemek de yedirmeyelim mesela? Kiyafetde almayin gezmeye de cikmayalim? Bende çok uzuluyorum ordaki cocuklara ama her seyi de gazze ile bagdastirmaktan vazgecin artik. Mesela siz ramazan bayraminda bayramlik alip gezmelere gitmediniz mi? Evde kös kös oturduğunuzu hic sanmiuorum.
Karmom Huma_kus34 kutlamasalardı, yapmasalardı diye konuştuğunuz kesim sizin halkınız, sizin çocuklarınız. Kimse nispet yapmak için kutlamadı, herkes elinden geleni de yapmaya çalışıyor zaten. Siz niye şen şakrak Ramazan bayramı kutladınız?
Biroglanannesiiii Huma_kus34 Hamas asker alıyor buyrun kocanizi gönderin bir zahmet onlar için bir şeyler yapmış olursunuz.
babyemy sevdaozkan savaş olurken nasıl çocuk yaptık asıl bunu düşünün?! Fanfiriden de uzak durmak gerek
morkelebekk54 tubanurrrr ayni sekilde benim tbemim bi tanidigimda surekli Gazze videolari farkindaligi videolari vs atar. Ama bayramda kombinler yapmis. Evini yeniletmis kadin. Ama gazzede evler bombalaniuo cocuklar evsiz kaliyo. Kendi de evini sifirdan yeniletmis. Bu tiplere cok sasiriyorum iste sosyal medya saklabanligi mi deniyodu bunlara ne?🤷🏻♀️
tubanurrrr morkelebekk54 tam olarak öyleler bizim akrabalar da öyle altınlar dizi dizi her şey son model ben de bir gün yapıyorlar 13-14 çeşit yapıyorlar ama sosyal medyada baksan full Gazze paylaşıyorlar
elifmelif Huma_kus34 haklısınız biraz duyarlı olmak lazım. Biz duyarsızız ya biz kimse artık siz duyarlı olun eşinizle gönüllü olun Gazze’ye savaşa gidin kurtarın o çocukları 👍🏼
maygirl tubanurrrr kesnlikle ya zaten bukadar geri oldgnuz icn topraklarnizda bi turlu sakinluk huzur baris yuzyillarfir varolmuyor.sanane arkadasm rahatszsan git seriat ulkesine ne işin war italyada..bambaska kafa bunlar ya bizdekileride onlarida hepsini ayni yere baska biyere toplamak en guzeli bnce keske mumkun olsa..sizin neinize hak neinizr laiklik..sikayet edipte en âlâsinda yasamaniz neyinize..
dnzdnzdnz sevdaozkan yemek yiyemiyorlar diye bebeğinizi aç bıraktınız mı. Lütfen bazı değerlerimizi kıyaslamayalım ve unutturmaya çalışmayalım
arven2024 sevdaozkan size asla katılmıyorum. Elimizden gelmeyen birşey için neden çocuğumu herşeyden mahrum bırakayım kusura bakmayın. Evet çok üzülüyorum Allah yardımcıları olsun. Devlet başkanların bile birşey yapamıyorken Atamızın çocuğuma armağan ettiği bayramdan mahrum bırakınca oradaki çocuklar kurtulmuş oluyor mu. Ozaman oradakiler aç yemek yemeyelim oradakiler uyuyamıyor diye uyumayalım. Çok mantıksız düşünüyorsunuz. Dünyaya bir kere geliyoruz bir kere yaşama hakkımız var çocuklarınıznda ayni şekilde. Bişeylerden mahrum bırakınca herşey düzeliyor mu
tubanurrrr Huma_kus34 en son 8 gün önce konumuz bitcoin diye post acmisssiniz yatirimdan dünyalık zevkler için yapılan bir yatirim kolundan bahsetmişsiniz bitcoin düşüneceğiniz e Gazze’ye gönderin 23 Nisan kutlamamaktan daha fazla bir katkınız olur büyük ihtimalle Gazze için 10 Ocak ta işveli cilvelimisinizdir diye post açmışsınız Gazze bu haldeyken İsveç cilve mi dusunuyorsunuz bu senede dusunmeseniz bir şey olmaz
Huma_kus34 tubanurrrr insanız hatalarımız var illaki sizde burda ne battı tam olarak elımızden geleni yapıyoruz
senbibaksana1 tubanurrrr hahaha kadinin resmen butun kirli camasirlarini doktun iste bunlar boyle buraya geldi mi aklinca duyar kasacak actigi postlara bak rezillik!
tubanurrrr forumgurmesi yani bence de öyle diye düşünüyorum bir şey üretmeden sanal paraya para yaptırıyorsun paran katlanıp değer kazanıyor bir nevi faiz e faiz haram 10 Ocak tada işveli cilvelimisiniz diye post atmış yani bu sene de isveyi cilveyi kenara bırakmamış Gazze için
tubanurrrr Huma_kus34 e o zaman önce kendi hatalarınızı gözden geçirin sonra çocukların bayramına dil uzatin bu sene de kutlamayın diye mesela bu sene de işve cilve dusunmeyin gazzeliler için
Biroglanannesiiii Huma_kus34 Birakin laga luga yapmayi da Asker alimi var Gazze’ye boş duyar kasacağınıza yollayın kocanizi.