ikranur8 ilaydasen ilk ay alışma ve tadım olduğu için maksimum 2 tatlı kaşığı ama istemezse yada ağzıı kapatıp açmazsa zorlama yapmadan kaldıryoruz dedi O gün tadım yok dedi benim doktorum
missmehtap ilaydasen ek gıdada önemli olan bebeğiniz istiyor mu ek gıdayı onu da anlamak için siz yemek yerken ağzını yer gibi oynatıyor mu istiyor mumuzanıyor mu kaşığı ağzına götürdüğünüzde ağzını açıyor mu bunları takip edin eğer bunların çoğunu yapıyorsa ek gıdayı hemen alır
momas ilaydasen doktor yoğurtla başlatmıştı 5.5 aylıkken patates havuç falan devam ettim ama çok ağladı bende ara verdim 1 hafta falan sonra azcık yemeye başlamıştı. Bende 5.5 aylık olmasını bekle
ilaydasen momas istekli sürekli ağzını şapırdatıyor biz yerken o yüzden biraz deniycem olumlu olursa devam edicem bakalım
btlbge ilaydasen sadece mama alıyorsa bebeğiniz günde kaç cc kaç saat arayla veriyorsunuz Ve tadımı mama sonrası mı vereceksiniz
ayisit ilaydasen o zaman başlayabilirsiniz. Ev yapımı yoğurt ile tadım şeklinde 1. Gün Bir çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı şeklinde.
gul792_ Kızım 3. Ayına girdi ama çok ses çıkartmıyor. Ben konuşunca birkaç Ağu oo falan diyor okadar . Bana yardımcı olabilirmisiniz . Normal mi
twn_baby gul792_ merhaba benim ikizlerimde 3 ay 10 günlük oldular biri agu seslerini çıkartıyor diğeri au gibi ses çıkarıyor ama çok nadir çıkartıyor erken doğdular 35 haftalık bizde de durum bu
pogacayanaginannesi ilaydasen benim kızım 5 ay 16 günlük daha başlamadım doktora götürüp onun önerisiyle başlamayı düşünüyorum mama + anne sütü ile besleniyor geçen sakatlıktan bir parça degdirdim diline pek tepki vermedi ama yemeğe meraklı geç mi kaldım acaba bilenler yazabilir mi
ilaydasen mihraninannesi010725 ben günlük süt kullandım denemek için ama daha sonra güvenli bir yerden inek sütü alıcam
funda94 ilaydasen kilo alımı iyiyse Anne sütüyle devam ediyorsa 6 da başlayabilirsiniz İlk olarak sebzeleri tadım yaptırın (havuç kabak tatlı patates gibi) Yoğurt verebilirsiniz 3 gün kuralı ile Alerji yoksa devam edebilirsiniz En son meyveleri verin (Şekere alışmasın) 1 ay böyle ilerleyin sonra ki aylarda yumurta sarısı labne peyniri lor peyniri verebilirsiniz Sebzeleri karıştırıp verebilirsiniz 8 de kıyma balık başlayabilirsiniz. Yemeklerin içine tuz baharat koymayın. Rahat kaka yapabilirsin diye zeytin yağı ekleyebilirsiniz. Güzel anne afiyet olsun 😋
zeynepsd Biz de doktorumuzun yönlendirmesiyle tam 5 aylıkken tadım şeklinde başladık. 3 gün kuralını uygulayacağız tüm gıdalarda. Yoğurt, havuç, kabak, patates, elma ve armut şeklinde gideceğiz. Her gün 1 kaşık