karadenizkiziiii Kızım 17 aylık oyuncaklariyla kendisi oynamiyor ben yanina gelirsem birlikte oynuyoruz diger turlu surekli yanimda olmak istiyor. Tabiki ben onunla vakit geciriyorum oynuyorum filan ama birazda kendisi ilgilensinde istiyorum. Sizinkilerde boylemi😅
alexab karadenizkiziiii evet böyle ama ben anlatmaya çalışıyorum. Şimdi önce sen oyna sonra ben oynayacağım gibi sonra da şimdi sen oyna benim biraz işim var hemen geleceğim gibi bazen dinliyor bazen dinlemiyor belli olmuyor.
Feyzosumunannesi karadenizkiziiii 14 Mayısta 3 yaşına girecek kızım asla tek başına oynamaz illa bizimle oynayacak 😔
karadenizkiziiii alexab Bende ayni sekilde soyluyorum ama yok ben oturursam oyuncaklarinin yanina oda geliyo yoksa kendi oynamiyor.mesela koltukta oturuyorum oyuncaklarda acik bir sekilde duruyo ama o benim yanima gelmeyi tercih ediyo🤣
sdm30_ 5 yaşına yaklaştı hala sürekli birlikte oynamak istiyor . Benim tabirimle elinden gelse karnıma geri girecek hala o kadar bağlı bana .
AnnaGloria karadenizkiziiii 22 aylık kendi kendine oyalanır kendi oynadığı oyun nadirdir çoğunlukla ya beni ya da babasını kaldırır ben daha yeni şöyle yapıyorum oyunu kurup kenara çekiliyorum mesela bu oyun hamuruyla mantı yapabilirsin bu sekılde kesmen gerekir ben de biraz yanında kitap okumak istiyorum diyorum bu sekılde kısacık da olsa kendi kendine oynamış oluyor zamanla oyun süresi artacaktır çocuğun oyun kurması oyunu devam ettirebilmesi ortam hazırlayınca devamı gelir diye düşünüyorum ama sizin bebeğiniz henüz küçük ♥️