1prensesannesi__ Gzm__ çoğu aklıma geldi de bazılarına google sagolsun 🤣🤣 ama çoğunlukla izlemisimdir 94 luyum bende 😁🙈
1prensesannesi__ goktugunannesii_ bende 31 güzeldi bizim cocuklugumuz yaa yokluk olsada mutluyduk eski diziler gibisi yok şimdi hiç valla 😁🫶
goktugunannesii_ 1prensesannesi__ valla dönüp dönüp bunları izliyorum desem yalan olmaz çocukluğumu özlüyorum
Ffffo izzy ben hic izlemedim bi iki sahnesini insata gördüm dedim bi başlıyım valla cok güzel sürükleyici gercek yaşanmış olaylardan sahneler veriyorlar tekrar başlıyın deriiim:)
Habibe08 biranneminik valla 2. Kere sona kadar izledim daha fazla boş boş diziler cikmaya devam ederse 3. Ye de baslicam heralde hicbi dizi sarmıyo
Gzm__ Mery103 unutulmaz, yaprak dökümü ve sadakatsiz gibi diziler hiç olmaması gereken dizilerdi hatta buna lale devride dahil
1prensesannesi__ goktugunannesii_ bende valla ne varsa eskilerde vardı 90 lar müziklerini hep dinlerim, şimdi aklıma geldi tekrar eski dizilerden birine başladım aşk yeniden çok güzeldi 🫶🫠
Habibe08 biranneminik ben tvdeyken izlemedim iyiki öyle yapmışım yoksa dayanamazdim ben ust uste 3 ,4 bölüm izlediğim olmuştu ilk izlerken
gultkn34 1Meryemm canım o kadar güzel diziler vardı ki eskilerden ama biraz aile dizisi gibi olsun dersen yabancı damat,canım ailem,yağmur zamanı çok güzeldi. Ama aksiyon dersen ezel,çukur derimm 🙈😍