ticktack Merhaba herkese cok gecmis olsun… cok hissettik cok korktuk hic iyi degilim esim disari cikmam istemedi ciksakta kac saat durucaz ki dedi, kararsizim bende siz naptiniz acaba disarda misiniz geceyi sokakta mi gecirceksiniz :(
Miracinannesi_ ticktack disardaydik hava soğudu Allaha emanet mecbur eve girdik gece nöbet tutarım herhalde
Asafsbn ticktack 1 saat oldu eve gireli bugün girmesem yarın evime gireceğim rabbim yar ve yardımcımiz olsun
hazale966 ticktack dısardaydık ama çok esiyordu eve geldik. Birde ben hissetmedim temizlik yapıyordum, Allah tarafından mı oldu bilemiyorum. Herkes hissetsen cok korkardın dedi:(
hazale966 cevriyeee süpürge çalışıyodu bir yandanda bebekle ilgileyordum anlamadım. Hissetmedim yani, Allahtan belki hissetsem çok korkardım. :( size de geçmiş olsun🥺
nnoktaa ticktack evdeyim. 15:20 de girdim. Üstelik ben yoldayken bi tane daha olmuş. Çocuk dışarda durmuyor yemesi içmesi temizliği uykusu. Allah esirgesin beterinden.
buaklinerdenaldinnerden ticktack biz annem ablam çocuklar köydeki evimize geldik aşırı sallandık çok korktum ben elim ayağım titredi kaç saat böyle deprem hiç yaşamamıştım