ikibaloglanannesi dayes Gebze de sallandık . Dışarı da arabanın içindeyiz. Allah’tan evde tek değildim görümcem ve eşim vardı.
dayes ikibaloglanannesi gece ne halt edeceğim onu bilmiyorum eşim işe gidecek ailemi çağıracağım bakalım
dayes Elfgrn dün ben de hissetmedim aslında çok yakınız belki hisseden olmuştur burdan ama iyi ki bugününü hissetmedin gerçekten çok korkunçtu
Elfgrn dayes bana 7 km ötede oldu aman iyi ki hissetmedim Dünkünü iliklerime kadar hissettim elim ayağım titredi
Beraninannesii dayes Kocaeli Kartepeden hissettim çok kötü vurdu eşim koca evi benim salladigimi düşünmüş bir tane karnimda bir tane kucağımda ben kendimi attım sokağa eşim sondan geldi dışarı
dayes Beraninannesii Ay Allah da sizi güldürsün bu durumda güldürdünüz beni. Eşiniz evi sizin salladığınızı nasıl düşünmüş 🥲
tultanhanim dayes hepimize çok geçmiş olsun. Hala oluyor mu? İstanbul da bir sürü akrabam var hiç birine ulaşamadım daha. Allah ım korusun herkesi🤲
2uykusuzprensannesi dayes Amin amin Allah korusun çok şükür şimdiye kadar Bi yıkım haberi yok inşallah olmazda
dayes Elfgrn Bandırmaki akrabalarla anca konuşabildik onlar da dün hissetmiş de bugünkü çok fenaydı diyorlar dışarda bekliyorlarmış