dayes Kızlar hangi illerden hissetğniz ben Bursadayım felaket korktum eşyalar falan devrildi ve hat düşmüyor ailemden sadece kardeşimle konuşabildim sizler nasılsınız
Elfgrn dayes Balıkesir Bandırma burayı vurdu ama ben hareket ediyordum O sıra tam Hissedemedim eşyalardan anca dün akşam post açmıştım yattığım yerden bayağı vurmuştu eşim aradı bayağı sallanmışlar dışarı çıktılar.
Tombikdonerartikcokpahali İstanbul’da hissedildi 5.6 disaridaydim ama herkes hissetmiş hiç kimseye ulasamiyorum
Elfgrn Tombikdonerartikcokpahali internet üzerinden ara hatlar kesildi Allah hepsinin belasını versin kim sebep oluyorsa hatların hepsi gitti Sana kimse kimseyi arayamıyor Ama internetten aranabiliyor yani bu hatların bu şekilde kesilmemesi lazımdı
ataselbar 6.2 olmuş Allahım korusun beterinden. Hatlar zaten lazım olduğunda çekmez sen içini ferah tut 🙏
gizememre dayes çok kötüydü kendimizi nasıl dışarı attığımızı bilemedik ses geldi duvarlardan başakşehirdeyiz biz arabadayız rabbim korusun
kibritci_kiz dayes ben de hissettim İstanbul Pendik. Kısa sürdü anlık korktum tabiki. Allah beterinden korusun. Sonra ufak bi sallantı daha oldu
papatyakokulum_ dayes sakaryadayım arabada yaklaandık. telefonuma bıldırım geldı ne olduğunu anlayamadan çok fena sallandı. 6.0 görünüyor uygulamada
Elfgrn dayes çanta hazırla Çık dışarı İstanbul’daysan Ben çantayı hazırladım Ama Evden çıkamadım. Riske atmayın artçılar olmaya devam ediyor