hellokitty_ newmo manevra mı yapıldı sizede ? Banada manevra yapıldı iyi oldum ama ara ara oluyor yine siz ilaç kullanıyor musunuz ? Bende bilsem ki şu doktor kesin olarak tedavi yapıyor hiç beklemeden giderim ama tedavisi yok diyorlar.
newmo hellokitty_ Eger İstanbul’da yaşıyorsan mircan miroğlu bu doktorla bir görüşmeni tavsiye ederim kulaklarıma sıvı sıkmıştı ondan sonra belli manevralar yaptı kurtuldum ilaç klasik betasec veriyolar ama ben kullanmadım
Burcinblgl hellokitty_ merhaba kaynanamında böyke olmuştu doktor o manevrasyı yaptığımız için yavaş yavaş 1 aya kadar falan düzelir demişti bir ay dikkat etmeniz lazım zamanla düzelir bence sıkmayın canınızı çok geçmiş olsun
etl hellokitty_ elde ayakta beyin ve yüzde uyuşma, kollarda güç kaybı, başımda basınc, bulantı, kusma ve baş dönmesi
etl hellokitty_ gittim mr verdi cektirdim çıkmasını bekliyorum. 4 gün sonra eeg ve emg cektirip dr göstereçeğim. Belirtiler aynı olunça bi sormak istedim.
AnaKuzusu34 hellokitty_ dinlenmen lazım epey . O hastalığın adı vertigo . Allah şifa versin Teyzemde bir ara çok kötü olmuştu ama sonra düzeldi.
hellokitty_ AnaKuzusu34 dinleniyorum annem ve kayınvalidem bakıyorlar evime kızıma Allah razı olsun onlardan ama yinede tekrarladı aynıyım