Hayırlı geceler hanımlar 💜
Bugünkü yaşanan bir olaydan bahsetmek istiyorum. Benim oturduğum yere çok yakın bir lise var. Baya sıkıntılı bir lise sürekli polis gelir hiç eksik olmaz. Yani lisede (uyuşturucu) falan satılıyor diye polis gelir hatta eski komşularım içen çocuklara şahit olmuşlar. Bugünkü olayda biz kayınvalidem ile yürüyüşe çıkacaktık. Benim eski mahallem de kayınvalideme baya yakın orda bı arkadaşım var aradım napiyosun dışardayım çocukları parka çıkar sende gelirsen diye oda bizim evin önündeyiz gelin oturalim dedi. Oda kayınvalidesinin yanına gitmiş nese biz gittik tam vardık arkadaşım anlatmaya başladı 5 dakika önce gelseydiniz kavgayı gorucektiniz diye. Bende ne kavgası dedim 4 tane kız vardı birde tek başına 1 tane kız sonra 3 tanesi o tek olan kızı çok kötü dövdüler dedi arkadaşımın evinin önünde olmuş bu olay işte anlatıyor 1 tanesi kameraya çekti diğer 3 tanesi kızı yere yatırıp feci şekilde dövdü diye siz naptiniz dedim baktık dedi insan ayirirdi dedim oda bıçak falan çeker bu lisenin ogrencilerini biliyosun dedi korkmuş oda haklı ama ben olsam duramaz ayirirdim ya en azından polisi arardım. Neşe biz ordayken polis geldi ifadesini aldı darp raporu almaya gittiler.
Nasıl bı ülkede yaşıyoruz bilmiyorum biri 5 yaşında diğeri 4 aylık olacak iki kızım var böyle şeyler gördükçe okula bile göndermek istemiyorum çok kötü oluyorum yani nasıl önüne geçeriz bilmiyorum çok etkilendim gerçekten birde bu moda oldu kızları dövmek ve videoya çekmek. Ha kavganın sebebide bir oğlan yüzündenmiş. Gerçekten aileleri okusun diye gönderiyor belki kimin annesinin babasının elinde olmadığı halde okusun diye ne sıkıntılar çekiyordur ama onlar parklarda sarmaş dolaş afedersiniz dudak dudağa ve kavga ediyorlar. Ben zaten uygunsuz görünce kızıyorum çoğuna ama işte. Gece gece uyuyamadım yazmak istedim uzun oldu kusura bakmayın 🌸