silahincer Seftaliannesi yanımda büyük çocuğum yatıyor bir de öyle alışmasını istemiyorum sabaha kadar kucağımda gezdirdim saat 6 da uyudu şimdi tamamen uyandı telefonu elime alamadım kusura bakmayın geç cevap verdim
silahincer Büyük olanı bu dönemlerde yanımda yatırmıştım hep şu anda 5 yaşında bu sene okula başlayacak hala yanımda yatıyor
gulayyyyy silahincer günü gününe aynı bebeğimiz ve benim oğlum da öyle gece 15 20 dk da bir uyandı emzik verdim uyandı emzik verdim her uyandığında emzirimiyorum çünkü ama germekten gece boyunca uyandı 🥲atak falan uyku gerilemesi mi acaba
Ece_63 silahincer çok erken uyutuyorsun Uykusu alıyor hali ile biraz geç yatır ve yatırmadan önce yor oyun oyna bide geç uyurusa sabah kadar Uyur inşallah
aseliy Cnm gündüz uykularında sorun var gliba fazla uyuyor olabilir birde gece uykusuna biraz geç uyut saat 21 gbi 21 30 gbi
silahincer gulayyyyy yani bilmiyorum galiba atak dönemindeyiz yaklaşık 1 haftadır falan böyle uyanıyor emziriyorum geri uyuyor yerine koyunca hemen geri kalkıyor 😢😢
mete59 Ya sabah 8 den geç uyanıyor ya da gün içinde çok fazla uyuyor eğer bunlar değilse ya aç ya diş ya da başka bir ağrı hastalık
TerazivedevrN silahincer uzun zamandır geceleri 2 saatte bir uyanıyoruz bizde , gündüz gayet güzel gece bir haller oluyo 😃
Noname987 silahincer 20 aylık aynı durumu yaşıyorum. 20.30 gibi uyuyor en geç 1 e kadar uyur sonra saatlerce uyutmaya çalışıyorum dalamıyor yerine koyunca uyanıyor uykusuzluktan bittim bende