Audrey_ thedurukan Ben de yaklaşık 15 gün önce yaptırdım oğluma 4 ay aşısını. Sağlık bakanlığı temin etmedi daha ne zaman gelir belli değil dediler 2-3 gün sonra hemşirem sınırlı sayıda geldi sabah erkenden gel yaptırmak istiyorsan yoksa kalmayacak dedi de erkenden gidip yaptırdım
feyzu thedurukan pazartesi günü yapıldı bizimki. Yeni aşı programına göre 6lı karma yapıcaz dedi yanlış hatırlamıyorsam içeriğini
thedurukan bsrakurt karma aşıları birleştirdikleri için sağlık bakanlığı bekletiyormuş böyle bir şey dediler günlerdir bekliyorum
thedurukan naz2911 Ayın 3 ünden beri hastanedeki ebe bekletiyor 1 inci aşıyı eklediler ya karma aşının içine sağlık bakanlığı henüz vurabilirsiniz dememiş bu yüzden bekletiyorlar. Bilginiz var mı bununla ilgili?
naz2911 thedurukan hayır hatta ben bu değişikliği sordum o yeni doğanlar için geçerli değişti sizinkiler eski takvime göre ilerlicek dediler ve vurdu aşıyı
naz2911 thedurukan mantıken zaten biz 1. Aşıyı vurdurmuş olduk ya 1. Ayda karma aşının içine ekleyip tekrar vuramazlar zaten
bsrakurt thedurukan duymuştum evet ondan önce yaptırdım ama şu an yaptıran varmı bilmiyorum iyice araştirin yaptirmadan
hilalasenasc Cuma günü yaptırdık. 6lı karma olarak yapıldı bizimki herhangi bir şey söylemediler. Ben de tesadüf eve gelip aşı karnesine bakınca gördüm 6lı karma diye yazmışlar