bonjourmaman Kızlar kızım bu gün 5 gibi ranzanıjn merdiveninden düştü kusması oldu hastaneye götürdük tomografi çekildi temiz çıktı çok şükür ama korkuyorum yine de yaşayan yorum yaparsa çok sevinirim
Esraaa01 bonjourmaman hastaneye gitmişsin sıkıntı yapma canım kulak arkasını kontrol et yine senin gözetmen gerekiyor düşme sonrası kusma iyi değil çünkü
hayatyolcu bonjourmaman merhaba instag4am da güncel anne var son paylasimlarindan bir tanesinde adım adım anlatmış bakabilirsiniz gözlem şart bu gece nöbette kalın
bonjourmaman simonettavespucci teşekkür ederim hastaneye götürmeden öyleydi sonrasında iyi şuanda çok şükür
simonettavespucci bonjourmaman öyle bir durum olursa tekrar götürün Birde gece 2 saatte bir uyandırıp kontrol edin
BendedeYok bonjourmaman tomografi Çekildi bir şeyi çıkmadı diyorsunuz Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah. Çok ağlmaktan kusmuş olabilir ağlamaktan yorulup sersemlemiş olabilir. İçinizde yine de şüphe kaldıysa başka bir doktora daha götürün
simonettavespucci bonjourmaman 24 saat boyunca gözlem altında kalsın bence. Benim oğlumda düştü geçen hafta doktor öyle söylemişti