tosbiksmoms Gmzakts19 buraya yazmamın sebebi bu hapı daha önce “HİÇ” duymamiştim ve burada da aynı ilacı kullanan varsa başka soru da soracaktım,Google ye de yazdım merak etmeyin, bu nazik cevabınız için çok teşekkür ediyorum hanımefendi!
ilenalemin tosbiksmoms ben hbir yıl kullandım.çok memnundum valla.adetim ilk günü kullandım .sonra hep düzene soktu.kistleri temizledi.sivilcelerimi yok etti başta adetiniz çok az gelebilir endişe etmeyin.leke gibi gelse bile adet sayılıyor.sonra düzene giriyor
ilenalemin tosbiksmoms rica ederim.ama düzenli kullanın lütfen aksatmayın.çok faydasını göreceksiniz emin olun
keremxx Gmzakts19 o zaman böyle bir uygulama neden var her şeyi google a sorabiliriz bu nasıl bir cevap kadın bu konuda tecrübeli olanlardan bilgi almak istemiş sizin gibi bir kaç zorba tip insanı çok yoruyor bu şekilde cevap vereceğinize hiç vermeyin yani boş boş
tosbiksmoms keremxx bitmezler bunlar çok görüyorum her postun altında çok bilmiş konuşanlari, sanki silah zoruyla cevap verdiriyoruz.
Gmzakts19 keremxx hanımefendi tecrübeye dayalı bir şey sormamış ??? Gayette basit ve tek cevaplık bir soru sormuş böylede bir cevap ha etmiş. ‘ size nasıl geldi? Sizce kullanmalı mı? Yan etkisi çok mu? Kıllanma yapıyor mu bla bla gibi sorular sormamış sadece kaçınca günde başlanıyor demiş. Onunda tek bir cevabı var .
keremxx tosbiksmoms ben korunmak için kullanmıştım 1 sene yaklaşık ama tam hatırlamıyorum hangi gün başladığımı ama şunu belşrtmek isterim ben ilacı bıraktıktan sonra sivilce basmıştı suratımı ve ne yaparsam yapayım geçirememiştim erkek benimle hamile kaldıktan sonra geçti bir tek 😅
tosbiksmoms keremxx demekki sivilceye gerçekten iyi geliyor benimde bu gecikmelerden dolayı çene bölgem sivilce oldu, birde yanliş anlamazsaniz hap kullanırken ekstra başka korunma yöntemi kullaniyormuydunuz?
keremxx tosbiksmoms aynen öyle sürekli bir muhalefet olma tersleme bu uygulamayı kullanmanın alemi yok
keremxx tosbiksmoms benim kullanmadan önce yoktu ama kullanırken de tabi çıkmalarını engellemiştir, başka korunma yöntemi kullanmadım zaten hiç atlamadan saatine çok dikkat ederek kullanıldığında %98 koruma sağlıyor