Betelgeuse_ Üç yaşında oğlumla havaalanında bayağı uzun bir aktarma süremiz olacak. Sizce nasil oyalayabilirim? Ne tarz oyuncaklar yanıma alayım?
adaatuna Betelgeuse_ 5 saat aktarma yaşadık kızımla 17 aylıktı valla oraya buraya koşturdu yorucuydu en son emzirme odasına gittim oyuncaklarını çıkardım kapıyı kapattım oynadı ben de popomın üstüne oturdum
Ballilokmam11 Betelgeuse_ alacağınız oyuncaklar hiç görmediği yeni olsun Bi de şu manyetikler oluyor ya onlarin Seyehat boyları. Cikmis işe yarar belki kumandalı araba felan olsa onu sürse çok mu sıkıntı olur bilemedim
canan6668 Betelgeuse_ benimde oglum 3 yasina girecek arabaları dinozorlar cok seviyor ayriyeten boyama sever yap boz tarzı basit yaşına göre olabilir
Betelgeuse_ Boyama kitabı alicam yanıma, bir de fisherprice tabletimiz var. (Müzikli oyuncak,gerçek tablet değil) Başka ne uzun süre ilgisini çekebilir acaba?
Betelgeuse_ Meri-Mel teşekkür ederim 🧡 bunlar benim de aklımda aslında. Sadece böyle hani oyalanabilecegi başka daha neler olabilir diye merak ettim
Betelgeuse_ adaatuna biz de bir yaşından beri uzun saat aktarmalarla gidip geliyoruz. 🥲 Her gittiğimizde maraton koşmuş kadar yoruluyorum ondan buraya bı sorayim dedim farklı fikirler çıkar belki oyalamak için dedim
Betelgeuse_ sadecoffeee peşinden pert olurum ben 🥲 zaten kosunca da aynı sey scooter ile de hızlı hızlı kaçar gider. Ben yerinde dursun bir şeylerle oyalansin istiyorum.. Gene de tavsiyeniz için sağolun 🥲
Betelgeuse_ Ballilokmam11 evet evet ben de yeni alicam ilk defa vericem havaalanında. Öyle daha çok dikkatlerini çekiyor🤭 magnetic tiles var bizde küçük boy o ilgisini çekmez götürsem de. Ama uzaktan kumandalı araba gayet mantıklı 👌çok teşekkürler 🧡
sadecoffeee Betelgeuse_ ben kızımı öyle oyalıyorum ama uzaklaşmaz dikkatli olur o yüzden :) kolaylıklar diliyorum