bilge0912 erenm bende kendi kendine uyuttugum zamanlar oldu dediğiniz gibi yine 40 dk değişen bisey olmadı. Geri döndürürsem çok nadir uyuyo ama sürekli uyutmaktand yoruldum
asilsmom_ cloudsea evet bütün gün 2 dk bırakamıyorum bir noktadan sonra tamamen miz miz oyle cok zor simdi de yatağına bıraktığım an uyanma problemi basladi
balkizlar bilge0912 hep 40 dk uyuyorsa 35. Dk da ayağını dürteceksiniz uyanmayacak ama hareket edecek çok az… ama bunun için 6. Ayı bekleseniz daha iyi olur
erenm balkizlar bu yöntemi de deniyorum ama çok nadir uykuya devam ettiği oluyor bütün yolları deniyorum sinir geliyo bazen 😅
mamado bilge0912 bizim de öyle, ben ya kızımla birlikte uyuyorum ya da onu yoruyorum. Benimle birlikte uyuduğun zaman daha çok uyuyor, yorulduğu zaman 45 dakika kadar uyuyabiliyor.
meltemm0101 bilge0912 yani anlam veremiyorum eskiden döngü mü varmış 30 dk nedir diyoruz ama bazı bebekler böyle maalesef kabullendim ben artık yoksa stres yapıyorum biraz salmak lazım yine döndürmeye devam ama umudumuzu yitirmiyoruz iki uykuya düşünce biraz daha rahatladım ama 🤣
balkizlar bilge0912 o zaman çok mu uyarıyorsunuz ya da dakika dolunca mı uyanıyor… 2 hafta falan pes etmeden yapmak lazım
oykununanneesi bilge0912 7 ay 12 günlük kızım üçüncü aydan beri tam da böyleyiz hiç de düzelmedi düzelmiyor da. 1 ay önce çıldırdım artık ve uyku eğitimine gün aldım Allah izin verirse 5 mayısta başlıyoruz tabi sabrım tükenmezse
balkizlar bilge0912 ben büyük kızımda uygulamıştım ve olmuştu ikinci 8 aylık oldu tam yarım saat bile uyumadığı için buna yapamadım daha 😬 bi düzen oturtabilsem yapıcam buna da
oykununanneesi bilge0912 herkeste farklı fiyat ama ben çok güvendiğim birinden alıcam ve gayet uykun fiyatı 4 bin. Bi başkası yedi buçuk demişti
elfmrl123 bilge0912 benimki de tam bir saate ayarlamış kendini bir dakika geçmez aşağısı oluyor ama yukarısı asla 4 ay 5 günlük
peramomms bilge0912 oğlumda o zmaanlar öyleydi büyüdükçe hareketlendi yorulmaya başladı haliyle uyku süreside uzadı