Ben mesela o bazı arkadaşlarımızın çemkirdipi kişilerden biri olarak müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum banka da. Öncelikle bağırmanız asla sonuç vermez çünkü müşteri temsilcilerinin iptal yetkisi olmaz. Bankanın uygulamaları vardır sana ya puan topla der ya yarısını iptal edicem der falan. Kapatıcam dersin. Bakar bu kadın iyi kart kullanıyor sana ona göre başka bir sunum gerçekleştirir. Daha da ısrarcı olursan sen bilirsin der. Direk iptal eden bankalar varmış bazı müşteriler söyleyince duymuştum ama yüzde 90 eğer aidatlı kartsa iptal dediğim bu ve benzeri uygulamalarla oluyor. En iyisi her bankanın bulundurmak zorunda olduğu aidatsız kartı kullanmak. Ya da tüketici hakem heyetine gitmek. Onlar iptal ettiriyor. Ama dediğim gibi o müşteri temsilcileri yani biz garibanların vallahi yetkisi yok. Yeminle 😂 biz başka birime talep açıyoruz o kadar. Bankanın en acınaklı kişileri bizleriz 😂 Ekmek parası işte 😉 insanlarda haklı yani niye kart için para ödesin. Bilmeden kullanıyor çoğu kişi. sevdiğiniz müşteri temsilcileri içinde teşekkür kaydı açtırın cemaat bize para veriyorlar ondan 😂😂