VII-Kleopatra Kitsu ay hadi inşallah 🥲 2. Yi de kız istiyordum ama bugun de öyle erkek gibi hissedince bi hoş oldum
izzy VII-Kleopatra hahaha tamam bekliyorum özel jetten bayrak açmalı cinsiyet partisi falan olacak mı 😂😂
VII-Kleopatra izzy ben direkt bulutların rengini degiştiricem 😂 atmosferden duyurucam. Hiç benlik şeyler degil maalesef keşke azıcık benlik şeyler olsa da yapsam 🤷🏼♀️
bersahefemm VII-Kleopatra kız burda bebek tam olarak nerde😂😂ben bebeği göremedim millet pipisini görüp nasıl tahmin etmiş 😂😂😂
VII-Kleopatra bersahefemm düşün işte nasıl bi pipiyse maşallahı var, şaka bi yana nub teorisine göre söylüyorlar hahshahs inan ben hareketli halini bile zor gördüm bozuk televizyon görüntüsü gibiydi cihaz 😂 ama dikkatli bakınca anlaşılıyor
VII-Kleopatra ZeydsMom sende mi hamilesin amaaaaannn 😂 şaşırdım ben bir tane sanıyordum, kaç haftalık
VII-Kleopatra izzy ahahah 😂 ama bu zıkkım ülkede işte net görmeden söylemiyorlar bazen 30. Haftayı buluyor şimdi 15. Haftada belki dedi
VII-Kleopatra ZeydsMom helal olsun sana valla yiğidim ❤️ benim ki dogdugunda kızım 31 aylık olacak şimdiden düşünüyorum nasıl olucak diye
ZeydsMom VII-Kleopatra ben hic dusunmuyorum ya cok rahatim relax takiliyorum 😄 yurek de yemiyorum ama nerden geliyor bu cesaret bilmiyorum 🤣 saglicakla dogur insallah canim. Gelsin tum bebeler saglikla guzellikle