gulayada Menenjit özel aşıymış benim haberim yoktu 3 .ayda vuruluyormuş bebeğim 5 aylık halen vurabilir miyim
girlmama gulayada vurdurabilirsin mesela rota asisi 2. ayda oluyor ama doktorumuz 3. ayda yaptirmamizi soyledi sizde sorun isterseniz doktorunuza
yezdatoprak Evet ama bi doktorlar görüşün benim görümce 13 aylık bebeğine tek doz şeklinde yaptırdı ama daha önceden de yapılabilir belki doktorunuzla görüşün ben 3. Ayda başladığım için benim bebeğimin tarihleri belli
pembebulut_ @“gulayada”# 6 aylık bebeğim bizde dha başlamadık doktorla 7. Ayda yapılmasına karar verdik devlet aşısı yok diye
Birdunyabircennetannesi Kitsu 4 yaşında şuan demek istedim☺️ Öncesinde vurdurmadım bu ara vurduracağım
gulummmmmm gulayada o aşı neden yaptırılıyor acaba önemli mi biz 2 ayligiz Perşembe rota virüsü asimiz falan var Menenjit aşısı kaç aylıkken başlıyor
iincimoms gulummmmmm menenjit vakaları arttı şahsen yaptırmanızı tavsiye ederim biz 3. ayımızda ilk dozlarını yaptırdık şuan 5 aylığız ikinci dozları olacak. Çocuk doktoruyla görüşüp yaptırmanızı tavsiye ederim.
gulummmmmm iincimoms çok teşekkür ederim iyiki postunuzu gördüm , benim bebeğim 35 haftalık doğdu o yüzden bağışıklıgi biraz düşük 2 aylık olduk Perşembe rota virüsü asimiz var onu da söyleyeyim bakalım ne zaman diycek
iincimoms gulayada doktorunuzla görüşüp aşı takvimi oluşturabilirsiniz menenjit her zaman yapılabilir sadece dozları farklı oluyor