ela0305 Selam kızlar bu sene tatil düşünüyorum ama Balıkesir tarafında bildiğiniz ıyı bir otel var mı acaba Ayvalık da olabılır
Parsongan ela0305 Ayvalık sarımsaklı çok güzel. Oralarda butik oteller var. Merkezi bir yer alışveriş,yürüyüş vs. için de gayet iyi. Plajlar genelde otellere çok yakın deniz çook temiz. Acem otel var bakabilirsiniz. Biz orda kalmıştık
tostperisi ela0305 kendim gidip deneyimlemedim ama yaşadığımız yere yakın olduğu için reklamı çıkmıştı çocuk oteli diye kaydetmiştim bende görmek istediğim için simlarda aqua park otel adı belki araştırırsınız fikir olsun
newmo Biz gittiğimizde filada kalırız denize sıfır çok güzel oteldir , eğer havuzlu kaydıraklı isterseniz Büyük berk otel var ama herşey dahil yok Ayvalık’ta yarım pansiyon yani sadece kahvaltı ve akşam yemeği var bilginiz olsun
newmo ela0305 ayvalığa çok giderim tüm otellerde konakladım nerdeyse dediğim oteli inceleyebilirsiniz bide olivera var orayada bakın oda çok büyüktür
Ayyildiz35 ela0305 değil, internetten bakın isterseniz. şahane bir kumsalı var. denizi süper. yemekleride çok iyidir