newmo Biz gittiğimizde filada kalırız denize sıfır çok güzel oteldir , eğer havuzlu kaydıraklı isterseniz Büyük berk otel var ama herşey dahil yok Ayvalık’ta yarım pansiyon yani sadece kahvaltı ve akşam yemeği var bilginiz olsun
newmo ela0305 ayvalığa çok giderim tüm otellerde konakladım nerdeyse dediğim oteli inceleyebilirsiniz bide olivera var orayada bakın oda çok büyüktür
Ayyildiz35 ela0305 değil, internetten bakın isterseniz. şahane bir kumsalı var. denizi süper. yemekleride çok iyidir
ebrulim0 ela0305 merhaba biz Haliç park otele rezervasyon yaptırdık yorumları iyi diyorlar bi bakın isterseniz☺️
ela0305 ebrulim0 merhaba aslında ben de yakınım haliçpark fıkrıne ama biraz eski falan gbı yorumlar gördüm ondan Bı durdum ama haliçpark olacak gbı görünüyor
ebrulim0 ela0305 ya evet ben de bazı yorumlar gördüm ama orada iki tane her şey dahil otel varmış diğerinin adını tam hatırlamıyorum ama orası biraz daha muhafazakar bir otelmiş yemekleri vesaire çok iyi değil dediler o yüzden Haliç parkı tercih ettik bakalım inşallah memnun kalırız