Ballilokmam11 maybeybi saydığınız özellikler bence çok da önemli ve olması gereken özellikler mamas papas kullanıyoruz bu özelliklere sahip ama sanırım orda yok cybex eezy twist modelini de beğeniyorum araştırabilirsiniz
maybeybi Ballilokmam11 mamas papas var diye biliyorum hani modelini kullanıyorsanız memnunsanız? Evet cybexte eezy twist sanırım içlerinde en oluru
gizematadeniz maybeybi puset cybex ise bagi neo, joie chrome falan uyumlu o pusetle. Bagiyi bilmiyorum ama joienin icinden puset adaptoru cikiyor. Direkt pusetle kullanmaya devam edebilirsiniz. 8 aylik olduk biz hala pusetle kullaniyoruz
maybeybi gizematadeniz ay 11 aylık olucaz puseti bırakalım artık çocuk isyan edicek pusette dolmuşçu gibi oturuyor ellerini yanlara koyup sağı solu görmeye çalışıyor 😁😁
cakebabe Nefin ben şuan joie chrome kullanıyorum puseti de joie gemm almıştım çok memnunum joie de güzel bir marka türkiye de sadece e bebekte var zaten
Nefin cakebabe joie chrome karar vermiştim aslında ama biraz daha bütçeniz varsa bagi öneriririm dedi mağazadaki çalışan. Araştırdım ben de kullananlar memnunmuş. Baby plus un puseti var bende hangisine uyarsa onu da alabilirim aslında ama sanki bagi daha hafif ve tek elle her iki yönde de katlama özelliği varmış. Gidip bir daha bakacağım almadan önce
LezizeNine maybeybi kız anam maxi taxi ne ? Şey gibi mi toyota marka arabanın toyota corolla modeli gibi mi 😂😂😂😂😂 bak bacım inşallah gönlüne göre bişey bulursun 😌🌸
girlmama cakebabe merhaba bugaboo dragonfly aldim siz daha once kullandiniz mi tam yattigi icin 2 aylik kizimda da kullanabilirim diye dusundum siz o sekilde kullandiniz mi ileriki zamanlarda kullanamazsam maxi coai puset alacagim arabaya
girlmama newbie merhaba puset aldiniz mi ilk aylar icin bende dragonfly aldim ama puset almadim tam yatar sekilde 2 aylik kizimda kullanirim diye kullanamzsam ilerleyen kunlerde maxi cosi puset alicam
newbie girlmama yok hayır ilk zamanlar chhico ile başlamıştık biz ancak beklediğimiz gibi olmadığı için 5 aylıkken dragonflya geçtik ve puset kullanmadık. 2 aylık bebek için puset gerekli olabilir haklısınız.
girlmama maybeybi merhaba canim ben bugun ebebekten bugaboo dragonfly aldum cogu kisi bagi neo2 onermisti ben magazada baktigimda hic begenmedim oturdugum yer arnavut kaldirimi benim icin onemli olan suspansiyondu dragonflyin suspansiyonu cok iyi tek parmagimla saga sola cevirebildim kumasi falan cok iyi bence cift tonlu olmasi daha mantikli sepet kismi oldukca genis ekstra cantasini kulp kismina takabiliyorsun kolay kapanip aciliyor cok fazla arastirdim en son bunu gorunce asik oldum sana da oneririm 😊 suan baya indirimde
maybeybi girlmama ay evet aslında yer benim içinde önemli, evimin olduğu yer öyle değil ama sadece evde olmuyoruz yazda geldi tatilde parkta bahçede bazen dağ bayır gidiyoruz süspansiyonda önemli. Dragonfly denicem bagiye de bi bakayım aklımda kalmasın çok öneren oldu çünkü. Hayırlı olsun sizede pişman olmadan güzel günlerde kullanın 🫠 bu arada yukarıda birilerine sormuşsunuz ama yazmak istedim bebeğiniz daha küçükmüş en güvenlisi puset bence bebek arabasının kemerleri arasından da kayıp gidebilir bana çok güvensiz gelmişti o zamanlar denediğimde bebek arabası
sunnysideupy Maxi cosi leona2 aldık biz ağırlığı 8 kg, çift yönlü, tam yatışı var. Açıp kapama konusunda birkaç kez yapınca alıştım ben tek elle halledebiliyorum artık. Arabamız küçük olmasına rağmen bagajda çok yer kaplamıyor memnunuz öneririm 😊
maybeybi crybaby bebek arabasıda beyaz eşya gibi şans işi sanırım ya bi de ne aradığına bağlı nasıl bir hayat yaşayıp nerelerde kullanacağına bağlı işte. Birisi birini beğenirken diğeri aynı şeyi beğenmeyebiliyor 🤦🏽♀️
maybeybi Yusufagahinannesi tekrar bakıcam ya gidip denemek gerekiyor sanırım böyle uzaktan seçmem çooook zor
maybeybi hhilalc birisi sürüşünü beğenmediğini söyledi bugaboo dragonfly daha kolay sürülüyormuş neoya göre ama gidip denicem ikisinide
hhilalc maybeybi söylediğiniz modeli bilmiyorum ama ben baginin sürüşünden aşırı memnunum zaten koca mağazadaki bütün arabaları deneyerek bunu seçmiştik. İmkanınız varsa gidip deneyin bence sizde
maybeybi elfi92 yani evet tek elle kapanması şart değil ama kolay kapansın tabiki. Çift yön olması önemli 🤭😁