Birdunyabircennetannesi papatyam-34 Sevmediğim huyu: Sürekli sıkılması ve hayırı aslaaaa anlamaması mızıkçılığı inadı sürekli bağırması (4 yaşında) Mesela oyunlarda hep ben kazanayım der istemediği bir şey olunca mızıkçılık yapar Sevdiğim huyu: Merhameti benim üzülmeme kıyamaması Ve kibarlığına aşığım Bir şeyi asla ellemez başka bir yerde Gelir anne bakabilir miyim der Mesela su istediğinde su verer misin der ♥️
papatyam-34 Birdunyabircennetannesi Maşallah ne kadar güzel biz daha konuşamıyoruz maalesef 2.5 yaşında derdini anlatıyor günden güne yeni kelimeler de söylüyor ama cümle kurması çok nadir sabırla dilinin açılmasını bekliyorum 🥲
Feyzosumunannesi papatyam-34 Sevmediğim tek huyu, asla tek başına oyun oynamaması sürekli anne hadi oynayalım bana hadi oynayalım demesi. En sevdiğim ise,akıllı sakin söz dinleyen uysal bir çocuk olması. 🪬🌸
papatyam-34 Feyzosumunannesi Sevdiğiniz huyu gerçekten çok güzel birazcık bizde de olsa keşke sakinlik ve söz dinleme 😂
Birdunyabircennetannesi papatyam-34 Bir açılacak tam açılacak emin olabilirsiniz Ayında bir açıldı şimdi oğlum biraz sus ne olur diyoruz😅
bdbhdkekne papatyam-34 şuan daha 11 aylık olduğumuz için herşeyi bana çok sevimli geliyor 😂😂😂sevmediğim şuan için gece uyumaması olabilir 😂
crybaby papatyam-34 sevmediğim huyu çok mızmız her şeye ağlıyor🤣 geri kalan her şeyini çok seviyorum😍❤️
lebis90 Sevmediğim huyu : aşırısı sabırsız bir bebek istediği anında olsun istiyor kıyamet kopuyor Sevdiğim huyu: 13 aylık daha ve aşırı paylaşımcı ne yerse yesin yanında kim varsa direk uzatıyor vermek istiyor ya da başka şeylerini de hep paylaşmak istiyor inş hiç değişmez 🥰
ataselbar Büyük oğlum çok söz dinler merhametlidir sakindir ama şımarmaya aşırı müsait ve bişey istediğinde kendini yerlere atan cinsten 😂 Küçük oğlum da aşırı inat, mızmız, bağırtlak ama şeytan tüyü var kendini çok sevdirir 😂
bebitonunannesi_ papatyam-34 oğlumun sevdiğim huyu konuşma tarzı, yardımsever olması, zeki olması, sevmediğim ise vurma huyu
nnoktaa papatyam-34 sevdiğim ‘varlığı’ 😂 sevmediğim memeyi amuda kalkarak emmesi çekiştirmesi 😂 yemeklerini yere atması 😬
Snp57asel papatyam-34 benim kızım daha 20 aylik tam huyunu cozemedim ama tek şey bazen babasında durmuyor isim olduğu zaman onu sevmiyorum bide her çocuk da hemen hemen inatçılık vardır
alexab papatyam-34 daha 16 aylık, yapma dediğim şeyi inatla yapar dikkatini dağıtmaya çalışırım ama genelde dinlemez onun dışında yok.