papatyam-34 Oğlumun hiç sevmediğim huyu aşırı inatçı dediği olana kadar asla bırakmıyor bu huyunu hiç sevmiyorum değiştirme imkanım olsa bu huyunu değiştirmek isterdim 😂 Sevdiğim huyu ise merhametli olması insanlara hiç kıyamıyor hep sevgi ve şefkatla yanaşıyor 🙈 Kızımı tam çözemedim ama o da şimdiden inatçı inat olmaları beni zorluyor o yüzden inatçı olmalarını sevmiyorum orta düzeyde olsa neyse ama benimkiler biraz fazla dediğim dedik 😂 Sevdiğim huyu ise umursamaz kendi halinde takılıyor şuan bu huyunu çok seviyorum abisi ağlıyor mesela ama o hiç modunu bozmadan kılını bile kıpırdatmadan oyununa devam ediyor oralı olmuyor 😂😂
bisenakillisinzaten papatyam-34 büyük kızımın en sevmediğim huyu sözümü bazen hiç dinlemez, en sevdiğim huyu paylaşımcı ve sakin olmasi Küçük kızımın en sevmediğim huyu mizmizligi 🥺🥺 En sevdiğim huyu kızdığımi anladığında gelip sarilmasi
Birdunyabircennetannesi papatyam-34 Sevmediğim huyu: Sürekli sıkılması ve hayırı aslaaaa anlamaması mızıkçılığı inadı sürekli bağırması (4 yaşında) Mesela oyunlarda hep ben kazanayım der istemediği bir şey olunca mızıkçılık yapar Sevdiğim huyu: Merhameti benim üzülmeme kıyamaması Ve kibarlığına aşığım Bir şeyi asla ellemez başka bir yerde Gelir anne bakabilir miyim der Mesela su istediğinde su verer misin der ♥️
Feyzosumunannesi papatyam-34 Sevmediğim tek huyu, asla tek başına oyun oynamaması sürekli anne hadi oynayalım bana hadi oynayalım demesi. En sevdiğim ise,akıllı sakin söz dinleyen uysal bir çocuk olması. 🪬🌸
bdbhdkekne papatyam-34 şuan daha 11 aylık olduğumuz için herşeyi bana çok sevimli geliyor 😂😂😂sevmediğim şuan için gece uyumaması olabilir 😂
papatyam-34 bisenakillisinzaten Ne güzel sarılması insanın bütün sinirini alır o an 🥰 Biz de kızınca sarılma yok masum masum bakıp anne anne diye gözümün içine bakıyor 🥲
papatyam-34 Birdunyabircennetannesi Maşallah ne kadar güzel biz daha konuşamıyoruz maalesef 2.5 yaşında derdini anlatıyor günden güne yeni kelimeler de söylüyor ama cümle kurması çok nadir sabırla dilinin açılmasını bekliyorum 🥲
papatyam-34 Feyzosumunannesi Sevdiğiniz huyu gerçekten çok güzel birazcık bizde de olsa keşke sakinlik ve söz dinleme 😂
Birdunyabircennetannesi papatyam-34 Bir açılacak tam açılacak emin olabilirsiniz Ayında bir açıldı şimdi oğlum biraz sus ne olur diyoruz😅
crybaby papatyam-34 sevmediğim huyu çok mızmız her şeye ağlıyor🤣 geri kalan her şeyini çok seviyorum😍❤️
lebis90 Sevmediğim huyu : aşırısı sabırsız bir bebek istediği anında olsun istiyor kıyamet kopuyor Sevdiğim huyu: 13 aylık daha ve aşırı paylaşımcı ne yerse yesin yanında kim varsa direk uzatıyor vermek istiyor ya da başka şeylerini de hep paylaşmak istiyor inş hiç değişmez 🥰
ataselbar Büyük oğlum çok söz dinler merhametlidir sakindir ama şımarmaya aşırı müsait ve bişey istediğinde kendini yerlere atan cinsten 😂 Küçük oğlum da aşırı inat, mızmız, bağırtlak ama şeytan tüyü var kendini çok sevdirir 😂