balam12 Bebeğim 10 günlük devit3 yerine Ocean d3 vitamin aldık kullanıp memnun kalanınız var mı sarı bir kutuda
kkaraa balam12 biz de kullanıyoruz, sabah emzirdikten sonra verirseniz kullanım açısından daha iyi olacaktır 😌
CheriBlossom balam12 ben cok memnunun 2. Ayinda oceana gectik rahat ettik gercekten devletin verdigi huzursuzluk yapmisti cok gazi oluyordu
girlmama balam12 devit vermeyin katki maddesi cok ocean 400 icinde zeytinyagi ve d3 var sadece benim kizimin doktoru bitkisel seyler oneriyor bize de ocean aldirdi gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz
senbuket Çoğunluk bunu kullanıyor 9. Ay kan tahlili kontrolünde göreceğiz d vitamini değerini iiyiyse yazarım ay sonu gideceğiz
balam12 senbuket evet çok iyi olur inşallah güzel sonuçlar alırsınız sarı kutu mu kullanıyorsunuz sizde
mnakrkt Merhsba bizde iki üç gündür kullanıyoruz akşam üzeri kullanıyoruz uykuds problem yaşıyoruz bujubla alakalı olabişir mi sizde dutumlar nası
kalbiminbebegi CheriBlossom Ben de şu an devletin verdiğini kullanıyorum ve kabızlık yaptığını düşünüyorum sizde de öyle oldu mu degistirdiniz mi şu an ne kullanıyorsunuz