cakebabe Diğer sitelerle arasında uçurum var burdan daha önce rezervasyon yaptırıp gıden var mı daha önce hep villacım sitesinden gidip memnun kalmıştık
momas cakebabe setur acentamız var daha önce eşim ets turda çalışıyordu. Tatilbudur evet güvenilir bir site arkadaşlarımızın da acentası var. @Rabiiul tenks beybi
Rabiiul cakebabe kxkskdk oh mis iyi tatilleriniz olsun❤️ güneşe ne aldın mayo olarak bende bakıyorum karar veremedim daha
cakebabe Rabiiul valla daha hiçbir şey almadım çocumun şapkası bile yok lcw bakarım galiba bir de şu uv korumalı şapkalardan bulmam lazım bebekli tatil nasıl olacak ki çok korkuyom djwşdnsğ
cakebabe Rabiiul e bebeğe de çok tatlı mayolar geliyor bu arada ama daha gelmemiştir online baktım şuan var baya model
Rabiiul cakebabe mayo şapka güneş kremi havlu sandalet - deniz ayakkabısı Deniz botu başka ne olur bilemedim , mağazada yok hep online var zaten ya
cakebabe Mayo bez takmayı kabul ederse güneş gözlüğü falan da lazım olur da siz nereye gideceksiniz belli mi
Rabiiul cakebabe heh aynen havuz bezi alınacak ama gözlük pek sanmıyorum benimki anca kırma derdinde gözlüğü yada ağzına alıyor 🤦♀️ bizim yazlığımız var canım Çınarcık’ta oraya temmuz sonu gibi Makedonya düşünüyoruz